• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Zdravim, poslal som na virtualny ucet 0.50€ Cez moj internetbanking staci to na overenie ?
Nerobil som to cez sepa bank ale cez moju banku na vama zadany ucet
Pepek0987
Pepek0987
Zdravim, poslal som na virtualny ucet 0.50€ Cez moj internetbanking staci to na overenie ? Nerobil som to cez sepa bank ale cez moju banku na vama zadany ucet

Dobrý deň,

prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň, peniaze nie sú pripísané na účte prosím Vás o zrušenie všetkých dokumentov a následné vymazanie všetkých mojich údajov potvrdenie o vymazani a zrušení pošlite na môj e-mail.
Marssr
Dobry den ja uz cakam 2 pracovne dni ale nic sa nedeje .vsetko som spravil ako chceli aj ten prevod som uskutocnil ale na mojom ucte ana portali mam stale 0
Kucik2018
Kucik2018
Dobry den ja uz cakam 2 pracovne dni ale nic sa nedeje .vsetko som spravil ako chceli aj ten prevod som uskutocnil ale na mojom ucte ana portali mam stale 0

Dobrý deň,

pošlite doklad o platbe.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Jasom uz poslal cez portal dodklad o platbe aj ste ho prijali .len nechapem ako mozte povedat ze to nebol cez moj osobni ucet? Bol a je .tak to prosim vyrieste tuto vec .dakujem
Kucik2018
Kucik2018

Dobrý deň,

máte neprečítané správy. Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Jasi mislim ze len zavadzate ludi.prv miju schvalite na 100% a potom nic stoho splnim vsetko co ste chceli a aj tak nieje dobre? A ket vam poslem vipis aj trebars za celi rok potom toez nebude dobre pre vas .tak ja neviem preco to robite .prv ste chceli za 3.mesiace a teraz za pol roka? Ak miju nechcete dat zesa bojite alebo neviem co treba povedat na rovinu a nie zavadzat ma celi tizden a robit si zomna srandu .tak raz miju date a potom hladate zamienki abi ste mi ju nedali?preco to robite? Zabavate sa natom? No ja nie ..nahajte si vasu pozicku a blaznite ludi .ked vas to bavi mna nie .
Kucik2018
Kucik2018
Jasi mislim ze len zavadzate ludi.prv miju schvalite na 100% a potom nic stoho splnim vsetko co ste chceli a aj tak nieje dobre? A ket vam poslem vipis aj trebars za celi rok potom toez nebude dobre pre vas .tak ja neviem preco to robite .prv ste chceli za 3.mesiace a teraz za pol roka? Ak miju nechcete dat zesa bojite alebo neviem co treba povedat na rovinu a nie zavadzat ma celi tizden a robit si zomna srandu .tak raz miju date a potom hladate zamienki abi ste mi ju nedali?preco to robite? Zabavate sa natom? No ja nie ..nahajte si vasu pozicku a blaznite ludi .ked vas to bavi mna nie .

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. Vaše skóre je nízke.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Ved jasne skore to asi kazdemu vravite .cosi muslite ze ake su tu plati.1000 ero
Kucik2018

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in