• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Zdravím, požiadal som o pôžičku a poslal OB, budete ma informovať akonáhle sa nato pozriete? alebo sa čaká do kým je tam ten dátum čo som tam zadal 5.12.2018? dakujem.
Vireal
Vireal
Zdravím, požiadal som o pôžičku a poslal OB, budete ma informovať akonáhle sa nato pozriete? alebo sa čaká do kým je tam ten dátum čo som tam zadal 5.12.2018? dakujem.

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den prajem.
Poslala som dnes prvu slatku k pozicke. Bihuzial som nezadala variabilny symbol. Iba zmluvu pozicky. Prosim Vas mi mozte povedat ci prva splatka dosla na Vas ucet. Dakujem.
S pozdravom Hirschnerova
Leonardo31
Leonardo31
Dobry den prajem.Poslala som dnes prvu slatku k pozicke. Bihuzial som nezadala variabilny symbol. Iba zmluvu pozicky. Prosim Vas mi mozte povedat ci prva splatka dosla na Vas ucet. Dakujem.S pozdravom Hirschnerova

Dobrý deň,

ďakujeme za informáciu. Prevod trvá 1 až 2 pracovné dni, úhradu si skontrolujte na portáli.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň kedy mi budú pripísané prostriedky na sk účet ?
tominop
Dobrý den mám schválenú pôžičku vo výške 400 e ale ne pripísala mi to na účet ani na virtuální ani na môj bezni
Tomasadik1
tominop
Dobrý deň kedy mi budú pripísané prostriedky na sk účet ?

Dobrý deň,

pri žiadosti o pôžičku ste nechali zaškrtnuté „Priamo do banky“. Peniaze Vám boli odoslané na účet. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.

Finzo.sk
PatrikK
Tomasadik1
Dobrý den mám schválenú pôžičku vo výške 400 e ale ne pripísala mi to na účet ani na virtuální ani na môj bezni

Dobrý deň,

pri žiadosti o pôžičku ste nechali zaškrtnuté „Priamo do banky“. Peniaze Vám boli odoslané na účet. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.

Finzo.sk
PatrikK
Dobry večer chcela bi som ma spitať kolko mam čakať a ako mam veďieť či mi bola schvalena požička
nikola13
nikola13
Dobry večer chcela bi som ma spitať kolko mam čakať a ako mam veďieť či mi bola schvalena požička

Dobrý deň,

máte neprečítané správy. Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/hlavnu/

Finzo.sk
PatrikK
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in