• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Zdravím chcem požiadať o pôžičku len rodné číslo mám stejne.
tak neviem požiadať o pôžičku.
Tak žiadam tu o pôžičku
Meno David
Priezvisko: Klemensich
Rod.čislo: 9307226379
Suma: 1000eur
Splácať: 3 roky
Prečo potrebujem peniaze:
Potrebujem nie čo surne zaplatiť.
Ďakujem
dede2272525
dede2272525
Zdravím chcem požiadať o pôžičku len rodné číslo mám stejne.tak neviem požiadať o pôžičku.Tak žiadam tu o pôžičkuMeno DavidPriezvisko: KlemensichRod.čislo: 9307226379Suma: 1000eurSplácať: 3 rokyPrečo potrebujem peniaze:Potrebujem nie čo surne zaplatiť.Ďakujem

Dobrý deň,

registrácia na finzo.sk prebieha nasledovne
- vyplniť registračný formulár
- schváliť VOP a rámcovú zmluvu
- poslať scan (fotografiu) oboch strán občianskeho preukazu (iba občan s ID vydaným na území SR)
- vykonať bankový prevod ľubovoľnej sumy z vašej banky na váš virtuálny účet na portáli
- zažiadať si o pôžičku a zadať IBAN číslo účtu, kam Vám zaslať peniaze
- žiadateľ má založený účet na Slovensku na svoje meno

Finzo.sk
PatrikK
Zdravym vas
Tak žiadam tu o pôžičku
Meno.jozef
Priezvisko: peter
Rod.čislo:8608279856
Suma: 600eur
Potrebujem nie čo surne zaplatiť.pre domacnost
Ďakujem
Stefan.1986
Stefan.1986
Zdravym vas tak neviem požiadať o pôžičku.Tak žiadam tu o pôžičkuMeno.jozefPriezvisko: peterRod.čislo:8608279856Suma: 600eurSplácať: 3 rokyPrečo potrebujem peniaze:Potrebujem nie čo surne zaplatiť.pre domacnostĎakujem

Dobrý deň,

na dokončenie registrácie vykonajte bankový prevod ľubovoľnej sumy z Vášho osobného účtu https://finzo.sk/sk/ucty/hlavnu/
Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
Zdravím chcem požiadať o pôžičku len rodné číslo mám stejne.
Tak žiadam tu o pôžičku
Meno Milan
Priezvisko: Duchoň
Rod.čislo: 920603/8347
Suma: 1500
chyba mi na auto
Ďakujem
Milanduchon
Milanduchon
Zdravím chcem požiadať o pôžičku len rodné číslo mám stejne.tak neviem požiadať o pôžičku.Tak žiadam tu o pôžičkuMeno MilanPriezvisko: DuchoňRod.čislo: 920603/8347Suma: 1500Splácať: 3 rokyPrečo potrebujem peniaze:chyba mi na auto Ďakujem

Dobrý deň,

pre overenie totožnosti vykonajte bankový prevod ľubovoľnej sumy z Vášho osobného účtu https://finzo.sk/sk/ucty/hlavnu/

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den som Vasim klientom uz par rokov..mal som zatial u Vas jednu pozicku ..uz aj davno splatenu…chcel by som poziadat o novu pozicku ,ale neponuka mi ziadne moznosti..a pise mi ze mam skore 700 ???
A chcel by som sumu 1000 eur..na 36 mesiacov..
viete mi poradit..ako dalej..moj email. Misell33@azet.sk
aj som poslal nieco na ten vas ucet. FINZO OU..
S pozdravom Kacani Michal..
Misell33
Misell33
Dobry den som Vasim klientom uz par rokov..mal som zatial u Vas jednu pozicku ..uz aj davno splatenu…chcel by som poziadat o novu pozicku ,ale neponuka mi ziadne moznosti..a pise mi ze mam skore 700 ??? A chcel by som sumu 1000 eur..na 36 mesiacov..viete mi poradit..ako dalej..moj email. Misell33@azet.skaj som poslal nieco na ten vas ucet. FINZO OU..S pozdravom Kacani Michal..

Dobrý deň,

pre overenie totožnosti vykonajte bankový prevod ľubovoľnej sumy z Vášho osobného účtu https://finzo.sk/sk/ucty/hlavnu/
Prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Dobry den tak vykonal som prevod a aj to mam na virtual nom ucte ale nic sa neznenilo.. Stale nemozem poziadat o ziadnu pozicku.
Misell33
misel33 : ani nedostanes, ja som tiez poslal. je to odrb. teraz ti napisu ze mas skore 250 a pozicku ti nemozu poskytnut
escobar8787
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in