Dobry den,
poziadala som o predlzenie pozicky cislo S192793413, podpisala som zmluvu na predlzenie a poplatok bol zauctovany 24.9.2019, avsak pozicka na Vasom portali figuruje v oneskoreni. Poprosim o preverenie.
Vdaka.
Jane487
poziadala som o predlzenie pozicky cislo S192793413, podpisala som zmluvu na predlzenie a poplatok bol zauctovany 24.9.2019, avsak pozicka na Vasom portali figuruje v oneskoreni. Poprosim o preverenie.
Vdaka.
Jane487
Dobry den,poziadala som o predlzenie pozicky cislo S192793413, podpisala som zmluvu na predlzenie a poplatok bol zauctovany 24.9.2019, avsak pozicka na Vasom portali figuruje v oneskoreni. Poprosim o preverenie.Vdaka.
Dobrý deň,
predĺženie zmluvy znamená odklad 1 splátky o 1 mesiac, nie posunutie celého splátkového kalendára.
Ste v omeškaní so splátkou. Uhraďte dlh alebo požiadajte o ďalšie predĺženie zmluvy.
Finzo.sk
Zdravim,
viem, ze predlzenie zmluvy znamena odklad 1 splatky o 1 mesiac, avsak o predlzenie zmluvy som poziadala uz 23.9. (aby som nebola v omeskani) a platba bola zauctovana k danemu predlzeniu k 24.9. Preto nerozumiem, preco by som mala platit za predlzenie este raz,
Jane487
viem, ze predlzenie zmluvy znamena odklad 1 splatky o 1 mesiac, avsak o predlzenie zmluvy som poziadala uz 23.9. (aby som nebola v omeskani) a platba bola zauctovana k danemu predlzeniu k 24.9. Preto nerozumiem, preco by som mala platit za predlzenie este raz,
Jane487
Zdravim,viem, ze predlzenie zmluvy znamena odklad 1 splatky o 1 mesiac, avsak o predlzenie zmluvy som poziadala uz 23.9. (aby som nebola v omeskani) a platba bola zauctovana k danemu predlzeniu k 24.9. Preto nerozumiem, preco by som mala platit za predlzenie este raz,
Dobrý deň,
aby sme Vaše žiadosti vybavili rýchlejšie, odporúčame Vám posielať otázky týkajúce sa Vašej žiadosti cez portál Finzo. Vo veľmi krátkom čase Vašu žiadosť spracujeme.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Finzo.sk