Dobrý deň ako mám získať vscsi počet bodov keď už sim vás poslal všetky možné dokumenty a stále mám malo na získanie pôžičky ?
Milanduchon
Milanduchon
Dobrý deň ako mám získať vscsi počet bodov keď už sim vás poslal všetky možné dokumenty a stále mám malo na získanie pôžičky ?
Dobrý deň,
momentálne Vám nevieme navýšiť skóre.
Na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.
Finzo.sk
To ste potom slabá firma
Milanduchon
ja si mislim ze su lepsi ako v banke
lucia2017
Zdravim poslal som cent na vás bankový účet,za jak dlho mozemnocakavat peniaze???
Superskank
Superskank
Zdravim poslal som cent na vás bankový účet,za jak dlho mozemnocakavat peniaze???
Dobrý deň,
prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.
Finzo.sk
mna trapy ten pristup a system aki tu maju. najprv pisu poslite nam vypis z uctu aby ste zvisili skore .potom poslat sumu z osobneho uctu na ucet finzo a ked som to urobila tak sa to neda ..ja si mislim ze to je nejaki podvod .
lucia2017
lucia2017
mna trapy ten pristup a system aki tu maju. najprv pisu poslite nam vypis z uctu aby ste zvisili skore .potom poslat sumu z osobneho uctu na ucet finzo a ked som to urobila tak sa to neda ..ja si mislim ze to je nejaki podvod .
Dobrý deň,
nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku. Vaše skóre je nízke.
Finzo.sk
PatrikKMôžem sa spýtať prečo mi nejde ten prevod keď na účte mam peniaze a vzdy je to zamietnuté ..
Pavol123456789
Dobrý deň,
ak chcete zaplatiť treba postupovať nasledovne
- zadajte zahraničný / SEPA prevod
- sumu pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB Pank (Estónsko)
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT (BIC): EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/
Finzo.sk