• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Uplne ste lacna spolocnost lebo tyzden cakam ze ci mi schvalite 50e a po tyzdni mi napisete ze mi nemozete pozicat 😂 Nórska spoločnosť ze by mi nemohla pozicat 50e? Hmm ste ako vsetky ostatne pozicovne na internete.Odporucam vsetkym PORT SYSTEM odskusane a bez problemov na druhy den su peniaze na ucte.
Testef
Testef
Uplne ste lacna spolocnost lebo tyzden cakam ze ci mi schvalite 50e a po tyzdni mi napisete ze mi nemozete pozicat 😂 Nórska spoločnosť ze by mi nemohla pozicat 50e? Hmm ste ako vsetky ostatne pozicovne na internete.Odporucam vsetkym PORT SYSTEM odskusane a bez problemov na druhy den su peniaze na ucte.

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.
Vaše skóre je nízke.

Finzo.sk
PatrikK
Prišiel mi email od vás že Pôžička mi je schválená ale pre dokončenie treba aby som overil totožnosť
PeterrVranka
PeterrVranka
Prišiel mi email od vás že Pôžička mi je schválená ale pre dokončenie treba aby som overil totožnosť

Dobrý deň,

máte neprečítané správy. Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in