• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
ajka1
Neviem ani ja poradiť, pretože moje skore nestačili pre poskytnutie pôžičky a taktiež mám skúsiť o pol roka, ale do vtedy už nebudem potrebovať , ako sa vraví pomôž si sám. ……….:) asi tak, ak sa človek dostane do takých problémov aj keď nie z vlastnej príčiny , tak je už veľmi ťažko dúfať, že bude mať šťastie a pomôže sa mu. Aj tak ďakujem a prajem všetkým nech sa darí .
Dobrý deň,

v oboch prípadoch sme naozaj boli mierne prísnejší pri posudzovaní a bolo to tesné.
Aktuálny dlh v inštitúcií je priťažujúcou okolnosťou. Pokiaľ je však veľmi nízky, bankové výpisy vám môžu pomôcť.
Vyšší dlh v minulosti takisto pôsobí negatívne. Čím dlhšia doba prejde od dlhu, tým je to pre Vás lepšie.
Pokiaľ klient pracuje v zahraničí, berieme do úvahy, aká je to krajina a aký príjem je v porovnaní so životným štandardom v danej krajine.

Finzo.sk
st.anci
Chcem sa zapojiť,rýchle jednanie a príjemní operátori,som spokojná všetci sú ochotní ,nemám čo dodať som spokojná.
chvostikova
chvostikova
chvostikova
Dobrý deň,

Spätná väzba od klienta je pre nás dôležitá a zaväzuje nás k neustálemu zlepšovaniu našich služieb.

Tento týždeň naši klienti začali využívať možnosť posunutia splátky za 3€ poplatok (+ úroky za omeškanie). Viacerí klienti sa tým vyhli tomu, aby sme po 100 dňoch v dlhu predali ich pôžičku vymáhačskej spoločnosti.
Radi vyjdeme v ústrety klientom, ktorí sú ochotní platiť splátky. Dôležité je, aby s nami komunikoval a vieme sa s ním dohodnúť.

V blízkej dobe plánujeme ďalšie rozšírenie možností pre klienta, aby mal v čo najväčšej miere možnosť vyhnúť sa problémom s neplatením.

Finzo.sk
st.anci
st.anci
Toto je sila , vy.poviete ze klient nedviha alebo ze je vypnuty, vy ktory vobec nezdvihate telefon ? A ked vas aj poziadam aby ste ma kontaktovali.telefonicky ani raz ste nevolali ;) toto je fakt vysmech slusnych ludi
zanet0205
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in