• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň,

z dokumentov, ktoré ste nám poslali bol výpis len za marec 2015, nie za posledných 6mesiacov.
Žiaľ, vo Vašom prípade evidujeme dlh v 2 inštitúciách. Akonáhle budú tieto dlhy splatené, výrazne sa Vám navýši Vaše skóre.

Finzo.sk
st.anci
Su v pohode , pozicali mi , pomohli ked som potrebovala , svoje som si splatila , ked budem musiet vyuzijem to zase !
Dakujem
Jasna
Dobrý deň,môžem potvrdiť že firma nie je podvod pôžičky naozaj poskytuje. Predtým ako na mňa niekto vybehne, že som podstrčená, aby som tu napísala niečo pozitívne o firme, tak vás chcem vyviesť z omylu. O pôžičku som si požiadala a dostala som ju približne do troch hodín. Žiadne zbytočné papierovačky, dostala som ju aj pri mojom dlhu v soc.poistovni, čo by mi banka nedala. Takže sa vám chcem poďakovať za pomoc a rýchle riešenie.

mozem iba potvrdit . Hned schvalene , peniaze za kratku dobu na ucte , uplne v pohode .
Jasna
No neviem,zatial sa nevyjadrujem.Cakam este len jeden den.Chceli kopiu OP,tak som im to zaslala a uvidim.
bozena63
bozena63
Dobrý deň,

zakaždým počas registrácie požadujeme scan/fotku občianskeho preukazu. Pre urýchlenie vybavenia Vašej žiadosti nám môžete rovno poslať aj 6 mesačný výpis z bankového účtu, ktorý si vo viacerých prípadoch vyžadujeme. Takáto žiadosť so všetkými podkladmi je v pracovnej dobe vybavená štandardne do 15min a hneď sa Vám môžu poslať peniaze.

Finzo.sk
st.anci
dobrý den. potreboval by som info na aký účet mam poslat splátky. vopred dakujem
tuccho
tuccho
tuccho
Dobrý deň,

splátky môžete previesť tu. Dajte si prosím pozor na to, že sa jedná o medzinárodný prevod/zahraničný/SEPA platbu.
Názov príjemcu: Finzo OÜ
Názov banky: SEB
Účet príjemcu: EE541010220242170225
SWIFT:EEUHEE2X
Referenčné číslo/Variabilný symbol: jedinečné pre váš účet, ktoré nájdete v ponuke k prevodu https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/

Finzo.sk
st.anci
Pslal som vam odfoteny obciasky a nic nerobyte
jozef19
jozef19
Pslal som vam odfoteny obciasky a nic nerobyte
Dobrý deň,

aby sme sa venovali žiadosti, najprv je potrebné dokončiť registráciu. Následne ste nám poslali poškodený občiansky preukaz. Túto informáciu ste dostali do správy na portáli.

Finzo.sk
st.anci
Dobry den ja som dal žiadost a poslal vsetky veci a zatial mi prisla odpoved cez sms ze vypis a aj ten som vam poslal
Lukas
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in