• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
som ho ofotil z mobilom ale neda sa prilosit do prlohi neviete mi poradit
robertgabor12345
dobry den ja by som sa chcela spytat nemam vsetky vypisy uctu a to jeden vypis ma 2 listy tak ako mam poslat a staci jeden vypis?
pacmi
nadka258
Dobrý deň,

Vaša žiadosť bola riešená ešte v ten deň. Do 21.12., kým sme dostali všetky doklady (keďže ste nám zaslali výpis z účtu len za 1mesiac), žiadosť bola vyriešená. Ak by ste mali nejaké otázky, môžete sa prihlásiť do svojho konta a zákaznícke centrum ich v pravocných hodinách vyrieši väčšinou do 15min.

Finzo.sk
st.anci
Pito09
Pito09
Ako si mozem zvysit svoje skore,aby som dostal pozicku
Dobrý deň,

vyššie skóre môžete mať najmä vyplatením dlhov v iných inštitúciách, zaslaním výpisov z účtu za 6 mesiacov alebo vlastnením nehnuteľnosti (napíšte nám prosím aj katastrálne územie, keďže si to overujeme na kataster portáli)

Finzo.sk
st.anci
knapo77
knapo77
Dobrý deň,

klienti, ktorí nemajú skóre 801 a viac, dostanú automatickú správu o zaslaní výpisov, keďže to je jediná možnosť, ako si v danom prípade dodatočne zvýšiť skóre a mať schválenú pôžičku.
V zápätí sme Vám poslali správu. Uvádzam časť z nej:
“táto správa bola automaticky vygenerovaná po overení identifikácie. Následne sme sa venovali Vašim výpisom z účtu a dostali ste túto odpoveď.”

V priebehu januára budeme pracovať na zmene automatických správ, aby boli aktuálnejšie k systému a tým pádom zrozumiteľnejšie pre klientov.
Ďakujeme za pochopenie

Finzo.sk
st.anci
zoltan
zoltan
Dobrý deň,

výpisy ste nám poskytli 18.12. o 22:24. Odpoveď ste mali 19.12. o 9:29, čiže 2 dni predtým, ako ste písali na fóre.
Vaša žiadosť bola promptne vyriešená.
Ak by ste mali ešte nejaké otázky, môžete ich poslať cez správu po prihlásení.

Finzo.sk
st.anci
robertgabor12345
som ho ofotil z mobilom ale neda sa prilosit do prlohi neviete mi poradit
Dobrý deň,

Vaša žiadosť je už vybavená. Keďže sme dokumenty dostali do mailu, bola vybavená pomalšie.
Preto odporúčame všetkým klientom používať mailovú schránku po prihlásení sa na Finzo.sk.
Odpoveď budete mať väčšinou do 15 min v pracovných hodinách. Plánujeme odpovedať aj v nepracovných dňoch (aby odpoveď ani počas Sviatkov netrvala viac ako 24 hodín)

Finzo.sk
st.anci
pacmi
dobry den ja by som sa chcela spytat nemam vsetky vypisy uctu a to jeden vypis ma 2 listy tak ako mam poslat a staci jeden vypis?
Dobrý deň,

potrebujeme výpisy vždy za 6 mesiacov.
Počas registrácie v 4.kroku nahrávate v prílohe dokumenty na overenie totožnosti. Môže to byť občiansky preukaz alebo výpis za 6 mesiacov. Máte možnosť nahrať viacero príloh naraz.
Ak nám posielate dokumenty dodatočne, prihláste sa na Finzo.sk pod svojim užívateľským menom.
Kliknite na Účty -> Mailová schránka a tu nám pošlite v prílohe výpisy.

Finzo.sk
st.anci
dobry den ziadala som o pozicku a nikto samy neozval
mariana11111
mariana11111
dobry den ziadala som o pozicku a nikto samy neozval
Dobrý deň,

druhú registráciu nemáte dokončenú. Systém Vás nepustil, pretože pod daným rodným číslom ste sa už registrovali pod užívateľským menom maninka.
Prihláste sa pod užívateľským menom “maninka”
Pokiaľ ste zabudli heslo, máte možnosť zaslať si nové heslo na e-mail.

Finzo.sk
st.anci
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in