Tere!
Tegin eile laenutaotluse ja ka ülekande virtuaalkontole.Tänaseni pole laekunud ja tegin uuesti,aga ikka ei laeku see 1 sent kontole.Ülevaates on laenuleping olemas ja tagasimakse kuupäev,aga laekunud pole ka laenusumma.Kas olen midagi valesti teinud?
reetexxx
Tegin eile laenutaotluse ja ka ülekande virtuaalkontole.Tänaseni pole laekunud ja tegin uuesti,aga ikka ei laeku see 1 sent kontole.Ülevaates on laenuleping olemas ja tagasimakse kuupäev,aga laekunud pole ka laenusumma.Kas olen midagi valesti teinud?
Ära pabista. Nädalavahetus on ju. Pangaülekanded ei liigu. Küll sa homme oma rahad kätte saad!
vivaldi
Tere.
Pole ka kogu esmaspäeva jooksul raha kontole laekunud, kuigi omaraha kontoväljavõttes näitab, et raha on ülekantud?
vaalium
Pole ka kogu esmaspäeva jooksul raha kontole laekunud, kuigi omaraha kontoväljavõttes näitab, et raha on ülekantud?
vaaliumPankadevahelised ülekanded hakkavad liikuma alles homme 29.03.2016, meil on SEB pank.
Tere.Pole ka kogu esmaspäeva jooksul raha kontole laekunud, kuigi omaraha kontoväljavõttes näitab, et raha on ülekantud?
Tere!
Täna tegin taotluse ära, näitab et raha saadetud pangakontole, küsimus selline et kunas ta umbes kontole jõuab?
SEB pank minul.
ArdoS
Täna tegin taotluse ära, näitab et raha saadetud pangakontole, küsimus selline et kunas ta umbes kontole jõuab?
SEB pank minul.
Tere.
Tegin laenutaotluse 1500.- 1aastaks. Minu kuu sissetulek on 1200.- Ja mulle lubatakse vaid 200.- Mis jama värk see on. See pole mingi laen vaid taskuraha. Nalja teete või!!!!!!!!!!!!
sussike
Tegin laenutaotluse 1500.- 1aastaks. Minu kuu sissetulek on 1200.- Ja mulle lubatakse vaid 200.- Mis jama värk see on. See pole mingi laen vaid taskuraha. Nalja teete või!!!!!!!!!!!!
sussikeSaatke oma viimase 6 kuu konto väljavõte, see võib Teie laenulimiiti tõsta.
Tere.Tegin laenutaotluse 1500.- 1aastaks. Minu kuu sissetulek on 1200.- Ja mulle lubatakse vaid 200.- Mis jama värk see on. See pole mingi laen vaid taskuraha. Nalja teete või!!!!!!!!!!!!
sussike
Kuu sissetulek on 1200 ja laenad 1500? Nalja teed või? Laena siis juba 15000.
reetexxxei sa ole. Nad vaid lubavad aga laenu ikka ei anna. Ma olen juba kaks korda neile ülekande teinud, kogu aeg muudavad limiiti ja ikka ei anta. Mõtetu portaal.
Tere!Tegin eile laenutaotluse ja ka ülekande virtuaalkontole.Tänaseni pole laekunud ja tegin uuesti,aga ikka ei laeku see 1 sent kontole.Ülevaates on laenuleping olemas ja tagasimakse kuupäev,aga laekunud pole ka laenusumma.Kas olen midagi valesti teinud?
vivaldikle, nad ei anna 200-ki. Jama portaal.
- 1
- 2