• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Prosim vas zaslal som vam vypisi z uctu mozete si ich skontrolovat?
Martynek
Martynek
Prosim vas zaslal som vam vypisi z uctu mozete si ich skontrolovat?

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Tiež som poslal výpis a zaujímavé že ani nie do polminúty mi prišlo že na základe zaslaných dokumentov mi nemože byť poskytnutá pôžička. za tých niekoľko sekúnd pochybujem že by to niekto stihol celé prečítať. A ešte by som rád vedel, ako to skóre navýšiť. alebo sa to skóre určuje luďom náhodne? niekomu dá vyššie a niekomu nižšie, ako systém sám chce?
skyline21
skyline21
Tiež som poslal výpis a zaujímavé že ani nie do polminúty mi prišlo že na základe zaslaných dokumentov mi nemože byť poskytnutá pôžička. za tých niekoľko sekúnd pochybujem že by to niekto stihol celé prečítať. A ešte by som rád vedel, ako to skóre navýšiť. alebo sa to skóre určuje luďom náhodne? niekomu dá vyššie a niekomu nižšie, ako systém sám chce?

Dobrý deň,

úverové hodnotenie (skóre) sa počíta na základe údajov z úverového registra EOS KSI a CreditCheck. Viac informácií o úverovom hodnotení sa dozviete tu https://finzo.sk/sk/podpora/otazky/

Finzo.sk
PatrikK

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in