• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Prišiel mi mail ze mám predschvalenu pozicku 300€..skore som mala 700…ani nie za 20 minut som mala skore 550 …ked komunikujem cez schranku posielaju mi len generovane spravy..pritom som im poslala vypis za pol roka a nic…ziadna normalna odpoveď ! Som sklamaná s takejto komunikacie ! Ani mi len nedajú vedieť ako si skore navysim !
Leuska0911
Leuska0911
Prišiel mi mail ze mám predschvalenu pozicku 300€..skore som mala 700…ani nie za 20 minut som mala skore 550 …ked komunikujem cez schranku posielaju mi len generovane spravy..pritom som im poslala vypis za pol roka a nic…ziadna normalna odpoveď ! Som sklamaná s takejto komunikacie ! Ani mi len nedajú vedieť ako si skore navysim !

Dobrý deň,

Vaše skóre je žiaľ nízke. Na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám momentálne nedokážeme zvýšiť skóre a poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Akych databaz ? Nemam ziadne dlhy a prijem mam 620 €…taky co dlhy ma tak jemu date ! Tak mi to vysvetlite !
Leuska0911
Leuska0911

Dobrý deň,

žiaľ Vaše skóre je nízke na získanie pôžičky.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
Ved jasne najlepsie je posielat generovane spravy ako odpovedat normalne…
Leuska0911
Dobry den. Nemam moznost o predlzenie splatky na dalsi mesiac, prosim Vas ? Vyhadzuje mi ze prilis vela odislanych sprav obratte sa na podporu zakaznikom. Dlznu sumu by som chcela uhradit k 16. 05 Dakujem.
sonita3091
sonita3091
Dobry den. Nemam moznost o predlzenie splatky na dalsi mesiac, prosim Vas ? Vyhadzuje mi ze prilis vela odislanych sprav obratte sa na podporu zakaznikom. Dlznu sumu by som chcela uhradit k 16. 05 Dakujem.

Dobrý deň,

požiadajte o zaslanie nového PIN kódu. Prijatý PIN kód používajte opakovane, nie je nutné pri každej žiadosti žiadať nový PIN.

Finzo.sk
PatrikK

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in