dobry den chcem sa spitat preco mi pise ze moje rodne cislo uz je databaze a neche mi ho prihlasit dal som poslat na meil aj nove heslo aby mi poslali a stale nic dakujem. pise mi ze uz egzistuje registracia stim rodnim cislom daal som to resetovat a stale nic pise mi aby som dokoncil registraciu len stale mi pise pri rodnom cisle ze uz egzistuje
stefan123456
stefan123456
dobry den chcem sa spitat preco mi pise ze moje rodne cislo uz je databaze a neche mi ho prihlasit dal som poslat na meil aj nove heslo aby mi poslali a stale nic dakujem
Dobrý deň,
prejdite na finzo.sk, vpravo hore kliknite na prihlásiť a zadajte Vaše užívateľské meno . Kliknite na „Zabudli ste heslo?“.
Možnosť nastavenie nového hesla Vám príde na Váš e-mail. Nasledujte inštrukcie v e-maile.
Následne sa prihlásite na svoj existujúci Finzo účet.
Finzo.sk
PatrikKstale to nejde este mi nic neprislo stale mi pise pri rodnom cisle ze uz egzistuje pri inom konte a nechce ma pustit dalej neda sa to nejako restartovat alebo od znova registrovat
stefan123456
Dobrý deň,
prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Finzo.sk