• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň prosím vás aby som zaplatila splátku musím z virtuálneho účtu previesť peniaze na virtuálny účet alebo si to v deň splatnosti sami strhnete? Ďakujem
930731782
930731782
Dobrý deň prosím vás aby som zaplatila splátku musím z virtuálneho účtu previesť peniaze na virtuálny účet alebo si to v deň splatnosti sami strhnete? Ďakujem

Dobrý deň,

splátka sa automaticky uhradí z virtuálneho účtu v termíne splatnosti.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň, uhradila som Vám dlh k mojej úverovej zmluve, ale peniaze sú na virtuálnom účte. Prečo ste si ich prosím nespárovali s dlžnou sumou, ktorú mám u Vás?
ĎAKUJEM
lubicavaculova
lubicavaculova
Dobrý deň, uhradila som Vám dlh k mojej úverovej zmluve, ale peniaze sú na virtuálnom účte. Prečo ste si ich prosím nespárovali s dlžnou sumou, ktorú mám u Vás?ĎAKUJEM

Dobrý deň,

pošlite, prosím, správu priamo cez portál.
Prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň prajem, chcel by som sa vás len opýtať na nasledovné. Mal som na pláne povyplácať celé pôžičky a zobrať znovu nové ale už s novým termínom splátky, kedže mám nový termín výplaty. A čakal som že keď tu pôžičku vyplatim dostanem hned ponuku na novú. Ale nejak mi ešte nenaskočila nová ponuka. A tie peniaze čo som nato dal potrebujem. Tak dúfam že mám ešte čakať kým to nejak nabehne alebo čo. Dakujem. Poprosím vás pomôžte mi s tým
halligh
halligh
Dobrý deň prajem, chcel by som sa vás len opýtať na nasledovné. Mal som na pláne povyplácať celé pôžičky a zobrať znovu nové ale už s novým termínom splátky, kedže mám nový termín výplaty. A čakal som že keď tu pôžičku vyplatim dostanem hned ponuku na novú. Ale nejak mi ešte nenaskočila nová ponuka. A tie peniaze čo som nato dal potrebujem. Tak dúfam že mám ešte čakať kým to nejak nabehne alebo čo. Dakujem. Poprosím vás pomôžte mi s tým

Dobrý deň,

informácie sme Vám poslali do správy https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý den chcem sa opytat kedy mi pridu peniaze ked vcera bola pozicka schvalena?
WildeROVA321
WildeROVA321
Dobrý den chcem sa opytat kedy mi pridu peniaze ked vcera bola pozicka schvalena?

Dobrý deň,

pri žiadosti o pôžičku ste nechali zaškrtnuté „Priamo do banky“. Peniaze Vám boli odoslané na Váš účet. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň prajem,chcela by som splatiť pôžičku avsak mám problém cez internet banking po zadaní čísla účtu mi nejde zadať variabilný symbol.Mozem zadať spätnú platbu na účet,z ktorého mi boli peniaze odoslané?Tam síce variabilný symbol nie je,ale je tam zadaná referencia platiteľa.Za skorú odpoveď Vám vopred ďakujem.
Geratova
Geratova
Dobrý deň prajem,chcela by som splatiť pôžičku avsak mám problém cez internet banking po zadaní čísla účtu mi nejde zadať variabilný symbol.Mozem zadať spätnú platbu na účet,z ktorého mi boli peniaze odoslané?Tam síce variabilný symbol nie je,ale je tam zadaná referencia platiteľa.Za skorú odpoveď Vám vopred ďakujem.

Dobrý deň,

ak chcete zaplatiť splátku treba postupovať nasledovne
- zadajte zahraničný / SEPA prevod
- sumu splátky pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB Pank (Estónsko)
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT (BIC): EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/ (VS môžete uviesť do poznámky alebo do správy pre prijímateľa)

Finzo.sk
PatrikK
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in