• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
ponuknete 300 odkliknem ich a potom vzapati mi to zrusite ,ze nanestastie na zaklade dokumentov atd atd atd ? co za podvodnici vy ste ? zbierate doklady ludi ci co ? tento portal posuniem na policiu nech si vas poriadne preklepnu, tzeraz zeby som sa klepkal o svoje udaje !!!!
topoli90
topoli90
ponuknete 300 odkliknem ich a potom vzapati mi to zrusite ,ze nanestastie na zaklade dokumentov atd atd atd ? co za podvodnici vy ste ? zbierate doklady ludi ci co ? tento portal posuniem na policiu nech si vas poriadne preklepnu, tzeraz zeby som sa klepkal o svoje udaje !!!!

Dobrý deň,

žiaľ, Vaše skóre je nízke na získanie pôžičky.

Finzo.sk
PatrikK
kde to môžem opraviť Prekročili ste Váš limit.
tibor1988
tibor1988
kde to môžem opraviť Prekročili ste Váš limit.

Dobrý deň,

nanešťastie Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
dobry den ziadam o zrusenie uctu nakolko uvas nemam pozicky vopred dakujem
poracova1
poracova1
dobry den ziadam o zrusenie uctu nakolko uvas nemam pozicky vopred dakujem

Dobrý deň,

Vaše konto na finzo.sk bolo zrušené.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň.dnes mi portál ponúkol pôžičku ale zadala som nízky úrok a nenaplnala sa tak som zrušila a chcela som požiadať o novú s iným úrokom a už mi nedáva tu možnosť.co s tým?
Katka1995
Katka1995
Dobrý deň.dnes mi portál ponúkol pôžičku ale zadala som nízky úrok a nenaplnala sa tak som zrušila a chcela som požiadať o novú s iným úrokom a už mi nedáva tu možnosť.co s tým?

Dobrý deň,

zadajte žiadosť o novú pôžičku tu https://finzo.sk/sk/pozicky/ziskatuver/
Peniaze Vám budú odoslané ešte dnes.

Finzo.sk
PatrikK
PatrikK
To by som rada ale nedá sa mi na nič kliknúť tam a zadať novú žiadosť
Katka1995
Katka1995

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in