• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo znamená že žiadosť je nedokončená keď som vam už trikrát zaslal požadované dokumenty no doposiaľ v mailovej schranke su maily “nespracované”.
pnovi
pnovi
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo znamená že žiadosť je nedokončená keď som vam už trikrát zaslal požadované dokumenty no doposiaľ v mailovej schranke su maily “nespracované”.

Dobrý deň,

prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
prečo mi posielate sms že môžem požiadať o pôžičku 300 eur, keď mi to neumožníte
lenuska1
lenuska1
prečo mi posielate sms že môžem požiadať o pôžičku 300 eur, keď mi to neumožníte

Dobrý deň,

nanešťastie Vaše skóre je nízke, momentálne Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň!
Poslala som na Vašu emailovú adresu výpis z účtu.

Ďakujem
Zakalova
Dobrý deň!
Poslala som Vám výpisy za posledné 6 mesiace. Na vašej stránke sa nedá odoslať.
Henike6
Zakalova
Dobrý deň!Poslala som na Vašu emailovú adresu výpis z účtu.Ďakujem

Dobrý deň,

aby sme Vaše žiadosti vybavili rýchlejšie, odporúčame posielať dokumenty týkajúce sa Vašej žiadosti cez portál Finzo. Vo veľmi krátkom čase Vašu žiadosť spracujeme.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Henike6
Dobrý deň!Poslala som Vám výpisy za posledné 6 mesiace. Na vašej stránke sa nedá odoslať.

Dobrý deň,

skontrolujte veľkosť a formát prikladaných súborov.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý den
6.9.2018 som zaplatila poslednu splatku požičky
chcela by som požiadat o novu požičku
dakujem
Dolly
Dolly
Dobrý den6.9.2018 som zaplatila poslednu splatku požičkychcela by som požiadat o novu požičkudakujem

Dobrý deň,

splátka sa automaticky uhradí z virtuálneho účtu v termíne splatnosti.
Nanešťastie Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in