• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613

Omaraha „Rahapüha“ ja „Laenusumma NULLI“ kampaaniatingimused 2018

ÜLDINFO

Kampaaniat korraldab Omaraha OÜ (registrikood 12045597).

Kampaania toimumisperiood on 1. jaanuar 2018 – 31. detsember 2018.

Kampaania vahe- ja lõpptulemused avalikustatakse kampaania maandumislehel (omaraha.ee/et/2018) hiljemalt iga kuu 5. („Rahapüha“ kampaania) ja 20. („Laenusumma NULLI“ kampaania) kuupäevadel. Võitjatega võetakse ka personaalselt ühendust e-maili teel.

Kampaanias ei või osaleda Omaraha OÜ ning turundusagentuuri Stillabunt OÜ töötajad ja nende perekonnaliikmed.

„RAHAPÜHA“ KAMPAANIA

Kampaanias osalemiseks peab liituma Omaraha uudiskirja listiga kampaania maandumislehel (omaraha.ee/et/2018) või läbi Omaraha veebilehel oleva hüpikakna.

Kampaania auhinnaks on igal kuul 500€ Coop Eesti Keskühistu, Klick Eesti AS või Kaup24 (DLB Trading OÜ) kaupluse kinkekaart (kokku 12x500€ väärtuses 2018. aastal). Konkreetne loositav kinkekaart selgitatakse välja igal kuul lähtuvalt uudiskirja listis hääletanute enamusele. Hääletamise üleskutse saadetakse uudiskirjaga liitunute e-posti aadressile koos täpsete juhistega. Kampaania korraldajal on õigus kampaania käigus vahetada koostööpartnereid, teavitades sellest maandumislehel (omaraha.ee/et/2018).

Võitja loosimiseks kasutatakse juhuslikkuse meetodit (www.random.org). Kui juhuslikult loositakse välja keegi, kes juba on käesoleval aastal võitnud, valitakse uus võitja.

Võidetud kinkekaardi kättesaamise viis lepitakse iga võitjaga kokku e-posti teel. Juhul, kui võitja ei vasta e-posti kirjale 5 tööpäeva jooksul, valitakse uus võitja. Võitja nimi avaldatakse kampaania maandumislehel, Omaraha Facebook lehel ning uudiskirjas. Võitja e-posti aadressi ei avalikustata.

Omarahal on õigus mõjuval, ettenägematul põhjusel kampaania lõpetada ennetähtaegselt, teavitades sellest kõiki osalejad.

„LAENUSUMMA NULLI“ KAMPAANIA

Kampaanias osalevad automaatselt kõik Omaraha kliendid, kellele on määratud perioodi jooksul väljastatud Omaraha portaalist laenu. Määratud perioodiks on loosimisele eelnev kalendrikuu ning loosimise kuu kuni 15. kuupäev (näiteks 15. veebruaril toimuvas loosis osalevad kõik, kellele on väljastatud laen perioodil 1. jaanuar – 15. veebruar). Arvesse lähevad vaid väljastatud laenud (mitte esitatud taotlused).

Kampaania auhinnaks on laenusumma nullimine igal kuul (kokku 12 võitjat 2018. aastal). Võitja loosimiseks kasutatakse juhuslikkuse meetodit (www.random.org). Kui juhuslikult loositakse välja keegi, kes juba on käesoleval aastal võitnud, valitakse uus võitja. Igakuine maksimaalne nullitav laenusumma on 2000€.

Laenusumma nullitakse võitjal automaatselt kuni 5 tööpäeva jooksul. Võitjat teavitatakse võidust e-posti teel. Võitja nimi avaldatakse kampaania maandumislehel, Omaraha Facebook lehel ning uudiskirjas. Võitja e-posti aadressi ei avalikustata.

Omarahal on õigus mõjuval, ettenägematul põhjusel kampaania lõpetada ennetähtaegselt, teavitades sellest kõiki osalejad.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMISE KORD

Kampaania käigus esitatud isikuandmed on kaitstud ja Omaraha OÜ ning turundusagentuur Stillabunt OÜ töötlevad neid vastavalt seaduse nõuetele kampaania läbiviimise eesmärgil.

Kampaanias osaleja annab nõusoleku töödelda esitatud andmeid järgnevatel eesmärkidel:

      Andmete analüüsimiseks ja andmete kohta kokkuvõtete tegemiseks;
      Omaraha OÜ poolt kampaaniaga seotud info, turustusinfo ning muu olulise info edastamiseks.

Isikuandmeid ei edastata kolmandatele isikutele või koostööpartneritele, v.a võitjate info võitude kättetoimetamiseks.

Kampaanias osalejal on õigus saada lisainfot Omaraha OÜ poolt isikuandmete töötlemise kohta, kui seadus sellist õigust ei piira. Osalejal on õigus nõuda ebaõigete isikuandmete parandamist.

Osalejal on õigus igal ajal keelata esitatud andmete kasutamine otseturustuseks saates vastava kirja e-postile info@omaraha.ee

Isikuandmete vastutav töötleja on Omaraha OÜ, registrikood 12045597, Posti 30, Haapsalu 90504.

Lisainfo Omaraha OÜ isikuandmete töötlemise kohta on toodud aadressil https://omaraha.ee/et/info/isikuandmete-tootlemise-kord/.

Log in