• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Parimatest parimad: Omaraha kõige väärtuslikumad ideed ja nõuanded läbi aegade

Parimatest parimad: Omaraha kõige väärtuslikumad ideed ja nõuanded läbi aegade

 

Omaraha on alati panustanud klientide teadlikkuse tõstmisele ja erinevate praktiliste teemade käsitlemisele. Järgnevalt toome Sinuni Omaraha kõige loetumad blogipostitused, mille väärt teadmised ja mõtted ei aegu ja pakuvad kõneainet üha uuesti.

 E-poodlemise turvalisusest! Kui turvaline on e-poodlemine ja mida peaks silmas pidama, kui asud sooritama oste internetist? Tegelikult on internetist vajaliku ja soodsa kauba ostmine mugavam ja turvalisem kui arvatagi võib. Peamine põhjus, miks e-ostlemist kaaluda, on selle paindlikkus ja mugavus – ostu saad teha endale valitud ajal ja kohas, peaasi, et on olemas arvuti või nutitelefon. Loe lähemalt SIIT, mida e-ostlemisel meeles pidada.

Mis on Omarahal parim? Omaraha on oma klientide tagasisidet alati võtnud oma teenuse ja teeninduse täiustamisel aluseks ja loomulikult teeme seda ka edaspidi. Uuringust selgust, et enim hindavad kliendid Omaraha puhul internetipõhist paindlikku teenust, usaldusväärsust ning peavad Omaraha kindlaks laenupakkujaks. Ligi 70% klientidest hindasid Omaraha laenuprotsessi parimaks. Loe kõigest täpsemalt SIIN.

Tähtpäevade kingiideed! Lõpetamised on selleks aastaks küll läbi, kuid lisaks lõpetamistele on ka palju muid tähtpäevi ja sündmuseid, mille puhul oma lähedasi üllatada. Tutvu ideedega, milliseid kingitusi kinkida oma pereliikmetele või sõpradele, et muuta nende pidupäev veelgi erilisemaks SIIN.

Kuhu raha kulub? Nii nagu oleme kõik inimestena isesugused, on ka meie vajadused erinevad. Seetõttu on teistsugused ka eri perede rahakasutus ja väljaminekud. Viisime eestimaalaste seas läbi uuringu, et teada saada, mille jaoks nad enim raha kulutavad ja milline on nende finantskäitumine. Loe lähemalt ja saa teada, kas Sinu rahakasutus on teiste eestlaste omale sarnane SIIT.

Laenamisest otse ja ausalt! Omaraha.ee viib omavahel kokku need Eesti inimesed, kes soovivad laenu võtta ja need, kes soovivad oma pangaarvel niisama seisva raha tulu teenima panna. Kui ka Sina oled mõelnud, kuidas Omaraha ühisrahastusplatvorm toimib või on Sul tekkinud mõni küsimus, millele vastust pole leidnud, siis loe lähemalt meie blogipostitusest ja saa vastused oma küsimustele. Omaraha jagab vastuseid SIIN.

Kui tunned, et unistuste täitmiseks on vaja lisavahendeid, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Сумма займа:
Период займа:

Возврат:

Процент по займам, начиная с 12% в год. Кредиты сроком до 5 лет.

* Первоначальное предложение является образцом.

Войти