• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Omaraha.ee – omadelt omadele!

Omaraha.ee – omadelt omadele!

Omaraha.ee – omadelt omadele!

Omaraha.ee viib omavahel kokku need Eesti inimesed, kes soovivad laenu võtta ja need, kes soovivad oma pangaarvel niisama seisva raha tulu teenima panna.

Kuidas see töötab?

Lühidalt käib asi nii. Omaraha.ee portaalis registreerudes luuakse Sulle virtuaalkonto ja investeerimiskonto, läbi mille hakkabki arveldamine toimuma: võetud laen kantakse Sinu virtuaalkontole, kust saad selle oma pangaarvele edasi kanda. Investeerimiseks tuleb raha esmalt investeerimiskontole kanda, et see sealt siis sobivatele laenajatele väljastada. Raha on võimalik kanda ka virtuaalkontolt investeerimiskontole ja vastupidi.

Igale laenajale määratakse skoor ehk n-ö hinnang selle kohta, kui tõenäoliselt laenusaaja saadud laenu tagasi maksab.  Nii on investoril kergem otsustada, kellele portaali vahendusel oma raha laenata.

Kui juhtubki, et laenaja jääb võlgu, saab investor oma välja laenatud raha tagasi Omaraha tagatisfondist. Kogu asjaajamisega tegeleb portaali haldaja seadusega ettenähtud korras.

Soovid omadelt raha laenata?

Laenu võtmiseks on vaja  esitada laenusoov ehk valida millist summat ja kui pikaks ajaks soovid laenata. Portaal otsib automaatselt välja hetke parima pakkumuse. Kui see sobib, kantakse pärast lepingu allkirjastamist raha Sinu virtuaalkontole või soovi korral otse Sinu pangakontole. Sul on võimalik ka ise investoritele oma soovitud intressiga laenusoov esitada. Kui investoritele pakutud intress sobib, sõlmitakse leping ja raha kantakse Sinu kontole.

Loe lähemalt

Soovid oma raha välja laenata, et sellelt intressi teenida? Investeeri see Omarahas!

Et oma raha tulu teenima panna, tuleb pärast investeerimiskontole sobiva summa kandmist seadistada investeerimiskonto, et süsteem saaks automaatselt Sinu eest Sinu etteantud tingimustel Sinu raha välja laenama hakata, et saaksid intressitulu teenida. Nii lihtne see ongi!  

Loe lähemalt

Nii investeerimine kui laenamine läbi Omaraha portaali on lihtne, turvaline ja kasulik kõikidele pooltele: laenaja saab nn tavalaenudega võrreldes soodsamatel tingimustel laenu, laenu andja ehk investor parema intressitulu ning raha liigub omadelt omadele läbi kodumaise ettevõtte.

 

 

 

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse