• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 5 kingiideed koolilõpetajatele

5 kingiideed koolilõpetajatele

Lõpuks hakkab kätte jõudma suvi ehk saabumas on periood, mil paljud kooliskäijad lõpetavad põhi-, kesk- või kõrgkooli. Lõpetamine on tähtis sündmus, kus tähistatakse ühe eluetapi seljatamist ja tuleviku unistuste poole edasi püüdlemist. Tähtsa saavutuse tähistamiseks kingivad lähedased lõpetajale sümboolselt lõpukingituse, mis võiks olla meeldejääv ja kutsuda esile häid emotsioone. Tihtipeale võib selle õige kingituse valimine olla aga väga raske ning seepärast toob Omaraha Sinuni 5 kingiideed, mida kinkida koolilõpetajale, et muuta tema tähtis päev veelgi erilisemaks. Kindlasti on igal koolilõpetajal mõni unistus ja mis oleks parem koolilõpukink kui lõpetaja kauaaegse unistuse täitmine!

 

Rahalise kogumisfondi alustamine edasisteks õpinguteks ja oma iseseisva elu alustamiseks. Sarnase fondi rajamine või selle jaoks algkapitali andmine võib lõpetajale tulevikus olla suureks abiks. Fondi olemasolul saab koolilõpetaja teha julgemaid valikuid oma tulevikuplaanide kujundamisel ning ei pea seejuures nii palju muretsema rahalise poole pärast. Fondi loomisel ei pea kandma sinna kohe suurt summat, alustades varakult on võimalus ka raha koguda väiksemate osamaksete kaupa, näiteks iga kuu 10 või 20 eurot. Nii võib kesk- või kõrgkooli lõpuks olla kogunenud juba märkimisväärne summa, mis on abiks oma iseseisva korteri üürimisel, auto soetamisel, arvuti või muu vajaliku õppevahendi ostmisel jms.

Ehete kinkimine koolilõpetajatele on saanud traditsiooniliseks kingituseks, millega on raske n-ö mööda panna. Kvaliteetne kullast või hõbedast ehe on aegumatu ning tihti peale kannavad inimesed selliseid ehteid peaaegu kogu oma elu. Ehteid kandes ja neid vaadates, meenub kindlasti tähtsündmus, mille puhul ehe on saadud. Tüdrukutele sobib kingituseks hästi kas sõrmus, kaelaehe, käevõru või kõrvarõngad ning poiste puhul mõni soliidne käekell, kaelakett või sõrmus.

Mõnus puhkusepakett, et koolilõpetaja saaks end rasketest õpingutest ja eksamimaratonist välja puhata. Selline kingitus kulub ära koolilõpetajale igas vanuses. Koolitee lõpp on alati pingelisem ning mõnus puhkus on kooli lõpetamisel ideaalseks kingituseks. Mõnus nädalalõpp Eestis või lennupiletid välisriiki rõõmustaksid koolilõpetajat igas vanuses.

Elamuste kinkimine on alati hea mõte. Langevarjuhüpe või pime degusteerimine on asjad, mida inimene igapäevaselt ei tee. Samas on need asjad, mida kogedes tekivad unustamatud tunded ning mälestused kogu eluks. Iga inimese jaoks pakuvad elamust erinevad asjad, seega tuleks sellise kingituse puhul lähtuda kingisaajast ning teha just temale sobiv üllatus.

Uus elektroonikaseade on koolilõpetajale igati vajalik kingitus: olgu selleks uus arvuti, telefon või nutikell, rõõmu toob see igale koolilõpetajale! Arvuti on tänapäeva õpilase ja töötava noore inimese lahutamatu elu osa. Uus tehnikavidin või elektroonikaseade annab võimaluse kiirelt muutuvas tehnikamaailmas ajaga kaasas käia ning pakub põnevust igas vanuses tehnikahuvilisele.

Kui sobiva lõpukingituse soetamisel vajad lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.

Soovime kõigile lõpetajatele ja nende lähedastele imelisi elamusi!

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse