• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 10 kuuma soovitust, mida toredat sel suvel pere ja sõpradega ette võtta!

10 kuuma soovitust, mida toredat sel suvel pere ja sõpradega ette võtta!

Ilmad muutuvad iga päevaga aina soojemaks ja talvekaamos hakkab ununema. On õige aeg piiluda kalendrisse ning mõelda, mida toredat sel suvel võiks ette võtta! Ägedaid sündmuseid on väga palju, aga tegime teie eest valiku ning toome teie ette parimad ja mitmekülgsemad palad.

5.-6.5.2023 - Tallinn Craft Beer Weekend
Midagi head õllesõpradele! Toimub taas Balti regiooni suurim rahvusvaheline käsitööõllefestival Tallinn Craft Beer Weekend ja seda juba seitsmendat korda. Osalevad 50 maailma tippklassi kuuluvat pruulikoda. Eriti äge on ürituse ülesehitus – piletihind võib tunduda krõbe, ent sisaldab festivali degustatsiooniklaasi ja kõikide õllede maitsmist. Kuniks neid jätkub.

7.05.2023 - Tagadi Restauraatorite päev
Baltimaade suurim vanatehnikalaat! Kui oled taastamas, hooldamas või soovid soetada vana mootorratast, autot, mopeedi, jalgratast, tööriista või kodumasinat, on see koht just sulle. Ligi 400 vanakraamipakkujat ning vanamootorrataste ja uunikumautode näitus. Tagadi Restauraatorite päev on pika ajalooga sündmus, mis leidis esmakordselt aset aastal 1995 ja on tänaseni Vanamootorrattaklubi Unic-Moto korraldamisel järjepidevalt toimunud – ikka iga aasta esimesel mai ja oktoobri pühapäeval Harju maakonnas Tagadil.

8.-13.05.2023 – Kirjandusfestival Prima Vista
Tartu rahvusvahelise kirjandusfestivali Prima Vista teemaks on „Soovida võimatut“, mis kutsub muuhulgas mõtlema sellele, milline roll on kujutlusvõimel ning oskusel kujutleda ja kujutada asju, mis paistavad jäävat teispoole tuttavlikkuse ja teostatavuse horisonti, seda eriti praegusel kriiside ja konfliktide ajastul. Tänavu on Prima Vista patroon on kirjanik Mehis Heinsaar ning partnerlinnaks Paide. Festivalile on oodata kirjanikke, kriitikuid ja tõlkijaid üle Eesti ning mujaltki maailmast, kava pakub sündmusi nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele.

19.-21.05.2023 - Rattaretk ”Kuidas elad, Narva?”
Rattaretke päevajuhid Reigo Ahven, Kristo Elias ja Lenna Kuurmaa viivad rattasõpru kolm päeval kaherattalistel läbi Ida-Virumaa ning Narva nautima põnevat keskkonna- ja kultuuriprogrammi. Sõit viib läbi kaevandus- ja tööstusmaastike avastama Narvat: uuritakse keeruka minevikuga paiga ajalugu, külastatakse Hermanni linnust, Kreenholmi ja nauditakse jalutamist jõeäärsel promenaadil. Muusikat teevad Untsakad, Terminaator, Lenna trio, Suprjadki jt. Suvi algab rattaretkega!

9.6.-2.7.2023 - Saaremaa Pojengifestival
Kord aastas korraldab Saaremaa Puukool Saaremaa Peony Gardens™ pojengide lõikelillede istanduses romantilise festivali, mida algab esimese pojengi õitsema puhkemisega ja kestab viimase pojengiõie närtsimiseni. Seega tasub Pojengifestivali külastada vähemalt kolmel korral: festivali alguses, keskel ja lõpus, et näha õitsemas varajasi, keskmisi ja hiliseid pojengisorte. Pojengifänni aasta oodatuim aiandusüritus!

17.06.2023 Põltsamaa Jõemaraton
Käes on Põltsamaa Jõemaraton suur, 10. juubel. Kes on kogenud veematkaja ja tunneb endas jõudu pikale matkapäevale vastu minna, paneb oma jõu ja kogemused proovile pikemal distantsil, aga algajatele on olemas ka lühem võistlus. Põltsamaa jõel käinud teavad, et jõe ülemine osa nõuab küllaltki palju tehnilisi oskusi, jõe keskosa paneb proovile vaimu ja meele ning maratoni tõeline meelekindluse ja vastupidavuse proov algab nagu ikka alles viimasel kümnel kilomeetril.

30.06-2.07.2023 XIII noorte laulu- ja tantsupidu „Püha on maa”
See on sündmus, mida ei saa vahele jätta! Seda enam, et laulu- ja tantsupeol on juubel – möödub 60 aastat esimesest suurest noortepeost. Tänavune noorte laulu- ja tantsupidu kannab ühist juhtmõtet „Püha on maa“. Püha on sõna, mida me argises eesti keeles väga tihti ei kasuta, vaid hoiame puhuks, kui tahame rääkida millestki väga erilisest nagu emakeel, kodu ja meid ümbritsev loodus. Muide, laulu- ja tantsupidu loobub ühekordsest plastist ja paneb peolised prügi sorteerima! Suured muutused saavad alguse väikestest asjadest.

21.-23.07 – Šamaanifestival
Šamanismihuvilised on oodatud kokku saama Šamaanipäevade festivalil, et mõnusas olemises ammutada tarkusi oma ala meistritelt, nautida Arhailiste Traditsioonide Keskust ja tuua elususe väge oma olemisse. Eestisse kogunevad väekandjad Eestist ja Euroopast ning traditsioonide kandjad Põhja-Ameerikast ja Lõuna-Ameerikast ning Siberist. Festival toimub muide juba üheteistkümnendat korda.

29.07.2023 - Youngtimer Camp
Maiuspala autohuvilistele on LaitseRallyPargis toimuv Youngtimer Camp ehk 25+ aasta vanuses sõidukite kogunemine ja väljanäitus, mis toimub juba seitsmendat korda. Osalemiseks ei ole seatud piire sõiduki päritolu ega eksklusiivsuse osas, osalemise eelduseks on vaid tootmisaasta 1998 või vanem. Youngtimer Campist on saanud ka suurepärane vaheldus kõigile pereliikmetele, kel päeva raames võimalus peale näituse külastada veel Automaja, laste liikluslinnakut, sõita karti, ostelda kaubatänaval, nautida head toitu ja palju muud.

10.-11.8.2023 - We Love The 90s & Millenium
Tegemist on Euroopa ühe suuremaid festivalibrändiga – legendaarne We Love The 90s jõuab taas Eestisse, Kalevi staadionile. Päevad täis parimaid 1990. aastate ja millenniumiajastu artiste, kes mõned kümnendid tagasi muutsid kogu muusikamaailma, suunasid trende ja olid oma laulusõnadega peas igal noorel hingel: Cascada, Wighfield, Katrina And The Waves, Groove Coverage, DJ Alligator, Londonbeat, Dr. Alban, Haddaway jne. Tõsine retrolaks!

 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse