• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 5 näpunäidet, mis aitavad leida sobiva jõulukingi kiirelt ja peavaluta

5 näpunäidet, mis aitavad leida sobiva jõulukingi kiirelt ja peavaluta

Parima jõulukingi leidmine võib olla väljakutse, kuid meil on mõned abistavad näpunäited ja ideed, mis aitavad leida parima kingi emale-isale, lapsele, õele-vennale, elukaaslasele, sõbrale ja kolleegile.

 

1. Mõelge kingisaaja huvidele ja eelistustele

Oluline on mõelda kingisaaja huvidele, hobidele ja eelistustele – millised tegevused, raamatud, muusika või kunst talle meeldivad? Mis on tema lemmikvärv, milline spordiala või reisisihtkoht on talle südamelähedane? See aitab personaalse ja sobiliku kingituse valikule palju kaasa.

 

2. Praktilise kingiga alt ei lähe

Ajal, mil keerulised majandusolud on ukse ees ning inimesed mõtlevad aina enam taaskasutusele ning rohepöördele, on praktiline ja samas keskkonnasõbralik kingitus kindlasti väga teretulnud. Seega mõelge pigem esemetele või teenustele, mida aitavad kingisaajal täita mõnda vajadust, mitte ei jää lihtsalt kapinurgale või sahtlisse seisma.

 

3. Unikaalsus ja isikupära
Jõulukink peaks olema unikaalne, isikupärane ja personaalne. See võib olla ainulaadne käsitöötoode seebist ja näokreemist kuni käpikute ja linnumajani, aga ka spetsiaalse graveeringuga ese, mis sobib just kingisaajale. Kindlasti mõelge emotsionaalsele väärtusele, et kink tähendaks kingisaajale midagi erilist või mis looks mälestusi ja emotsioone.

 

4. Küsige vihjeid
Kui olete kahevahel, võiks küsida kingisaajalt või tema lähedastelt vihjeid kingituse kohta. Võib-olla on tal soovide nimekiri või on ta kellelegi jutuhoos maininud midagi, mida ta sooviks saada? Parim kingitus tuleb südamest ja näitab kingisaajale, et olete tema nimel pingutanud.

 

5. Tehke eeltööd
Tehke uurimistööd erinevate kingiideede ja võimaluste kohta: sirvige veebipoode, käige kohalikes poodides, lugege arvustusi. Kingiidee tasub mõelda varakult valmis ning seejärel jälgida sooduspakkumisi, näiteks on 24. novembril 2023 tulemas Must Reede ehk ülemaailmne ostupüha, mil paljud kauplused ja veebipoed teevad suuri allahindlusi ja suurepäraseid pakkumisi.


Mida kinkida kallimale, lapsele, sõbrale ja kolleegile?  

Emale-isale on suurepäraseks kingiideeks spaapäev või massaažikupong, raamat või ajakirjatellimus ning tore üllatus on nutikell, mis mõõdab pulssi ja päeva jooksul tehtud samme. Lisaks läheb emale kindlasti hinge isikupärane ehe või lapselapsi meenutav kodukaunistus ning isadel pole kunagi küllalt tööriistadest – mugavamad ja ergonoomilisemad on kindlasti akutööriistad.

 

Lapsele olenemata vanusest sobib jõuluvana kotti pista pusle, põnev raamat või mõni vahva sportimisvahend. Veidi suuremate laste puhul ei saa mööda vaadata mängukonsoolist, nutiseadmest, moodsast rõivaesemest või miks mitte kinkida pilet lemmikartisti kontserdile.

 

Elukaaslasele või abikaasale meeldiks tõenäoliselt veeta õhtu kõige kallimatega – kas siis õhtusöök koos kaasa või kogu perega või hoopis teha ühine kino- või teatrikülastus. Reis soojale maale on samuti heaks üllatuseks – seda enam, et sooduspakkumiste ajal saab lennureisi soetada tõesti soodsa hinnaga. Kui armsam hindab aga personaalsemaid kinke, siis tasub mõelda ühistest fotodest koostatud pildialbumile.

Kolleegile on asjakohane kinkida töölaual kasutatavaid aksessuaare, enesearenguraamat või kontoritarbeid, aga ka vastavalt tema eelistustele näiteks kinkekomplekt kohvi, tee, veini, eksootilise juustu või tema lemmikkompvekkidega. Valige midagi, mis on seotud kolleegi huvide või isiksusega – see võib olla näiteks spetsiaalselt tema jaoks valmistatud kunstiteos võtmehoidjast vahva seinamaalini.

 

Sõbrale kinki tehes tasub mõelda meeldejäävale kogemusele ja ühistele mälestustele. See võib olla kinkekaart tema lemmikrestorani, piletid tema lemmikbändi kontserdile või lõõgastav spaapäev. Või spetsiaalne üllatuskarp lõhnaõli, lõõgastava teevalikutee ja kirjakesega, mis ütleb, kui oluline ta teile on. Kui sõber hindab heategevust, võite teha kingituse tema nimel mõnele heategevusorganisatsioonile või toetada tema lemmikloomade varjupaika. Siiski on aga hea sõbra jaoks aga parim kink ühine aeg ja tähelepanu, kui kutsute teda kinno, lauamänguõhtule või fotosessioonile. 

Hea hinnaga jõulukinke leiab e-poodidest ja kohalikest kaubanduskeskustest, mis teevad enne jõule kindlasti allahindluseid ning kampaaniaid. Kui plaanite tellida kingi e-post, tasub olla ettenägelik ning teha seda varakult, sest vastasel juhul võib soovitud üllatus saada otsa või selle kohalejõudmine jääda transpordiprobleemide taha. Soodushinnaga kaupu võib leida ka outlet-poodidest, kus pakutakse sageli eelmiste hooaegade või kollektsioonide tooteid soodushinnaga, aga ka kohalikelt käsitööturgudelt.

 

Kui vajad kingituste tegemiseks lisaraha, saab Omaraha Sulle abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse