• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 5 teemat, millele iga autoomanik sügisel mõtlema peaks
30.09.2021

5 teemat, millele iga autoomanik sügisel mõtlema peaks

Eestimaad on tervitanud sügis ja selle tulekuga on muutunud ka ilmad aina sügisesemaks. Tuuliste ja vihmaste ilmadega ei ole õues jalutamine alati kõige nauditavam ja võib olla mõistlik vahetada tallatakso sooja ja mugava auto vastu.

Kuna sügis on aeg, mil oma neljarattalisele sõbrale tuleks eriliselt tähelepanu pöörata, siis Omaraha toob Sinuni 5 mõtet, millele peaks mõtlema, et oma autoga murevabalt läbi sügise kruiisida.


Hoolitse auto eest ja auto hoolitseb Sinu eest! Mõnes mõttes saab autosid võrrelda inimestega - kui tervise eest hoolt kanda, siis on vähem tõenäoline, et haigus kallale kipub. Nii peab ka autodele teatud perioodi tagant tegema hoolduskuuri, et auto turvaliselt teel püsiks. Hooldusesse tuleb kindlasti investeerida, sest nii püsib auto kauem värske ja ühtlasi aitavad korralised hooldused ära hoida suuremad hädad. Hoolduseid on olemas ka eri liiki, näiteks tavahooldusel vahetatakse mootoriõli, mootori ja salongi õhufiltrit ning tehakse autole tehnokontrolli.

 

 

Head jalanõud viivad kaugele! Ka rehvid mängivad turvalise liiklemise juures tähtsat rolli ja seetõttu on oluline veenduda rehvide heas seisukorras ning need vajadusel uute vastu välja vahetada. Muidugi on varsti saabumas ka talv ja libedad teed ei ole enam kaugel. Sel puhul on vajalik õigeaegselt vahetada suverehvid talverehvide vastu, et libedal teel oleks turvaline sihtpunkti jõudmine tagatud.

Kui haigus kallal, siis arsti juurde ehk autoremondist! Kas Sinu auto on töökorras ja valmis Sind igal hetkel sõidutama? Kas piduriklotsid töötavad ja kõik auto tuled põlevad? Kui ei, siis praegu on viimane aeg oma auto korda teha, et vältida auto poolt ootamatuid trikke. Olgu Sinu autol tarvis keretöid, mootoritöid või midagi hoopis kolmandat, tähtis on kõrvaldada probleemid koheselt, et tagada sujuv liiklemine.

Puhtus ennekõike! Autopesu ja salongi korrashoid on auto värske välimuse säilitamiseks esmatähtsad. Kui soovid tulevikus oma auto järgmisele omanikule müüa, mängib auto välimus ja selle korrashoid suurt rolli, sest nõnda on jääkväärtus märksa suurem. Puhasta auto sisemust regulaarselt, jälgi, et auto joogitopsidesse poleks unustanud õunasüdamikke, kleepuvaid vedelikke või muud toidupuru ning klopi nädala või paari tagant jalamatte. Kuna pori- ja välistolmuosakesed ei tee auto värvile sugugi head, siis vähemtähtis pole ka auto süstemaatiline välipesu. Sügisel tuleks autot ka vahatada, sest see kaitseb soolade ja metallipuru poolt tekitatud rooste eest, annab värvile läiget ja peidab väiksemaid kriime.

Uus ja mugavam ehk auto vahetusest! Kui auto on oma eluaja ära elanud ja ainuüksi remontimisest enam ei piisa, tasuks mõelda uue, mugavama ja stiilsema auto soetamise peale. Erinevaid mudeleid on sadu ja neid toodetakse igapäevaselt juurde, mistõttu tuleb endale ideaalse auto leidmiseks teha eeltööd. Silmas tuleks pidada erinevaid kriteeriumeid ja end kurssi viia uute mudelite mugavustega, et teada, mis on just Sulle parim ja Sinu elustiilile vastav. Uus ja töökindel auto sõidab Sinuga turvaliselt läbi sügise, talve, kevade ja suve!

Kui tunned, et auto korrashoidmiseks, remondiks või uue auto soetamiseks oleks vaja lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse