• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 6 elamust, mida võiks sel aastal sõbraga ette võtta

6 elamust, mida võiks sel aastal sõbraga ette võtta

Peagi on käes sõbrapäev, seega on põhjust hakata mõtlema, mille toredaga oma sõpra sel aastal üllatada. Parimad kingitused leiavad tee kinkija südamest kingisaaja südamesse. Pea meeles, et sõpruse tähistamiseks pole paremat viisi kui koos veedetud kvaliteetaeg. Mis on aga elamused, mida oma sõbraga sel aastal kogeda võiks?

 

1. Üllatuselamus mõlemale! Kindlasti on mõni tegevus, mida pole nii Sina kui ka Sinu sõber kunagi kogenud. Koos millegi uue ettevõtmine viib sõpruse uuele tasemele ja laseb avastada sõbra juures täiesti uusi külgi. Olgu tegevuseks põgenemistoa külastamine, kelgusõit, kinoskäik või kardisõit - värskenduskuur sõprusele on tagatud!

2. Rabamatk või jalutuskäik looduses! Millal oli viimane kord, kui avastasid kodumaa uusi matkaradu? Eesti on ainulaadse loodusega paik, kus pool riigi pindalast on kaetud metsaga ja ligi kolmandik pindalast on kaetud eritüübiliste märgaladega. Kevade tulekul on üha enim näha taevakuma päikesetõusudel ja -loojangutel. Rabatornist varakevadiste päikseloojangute vaatamine toob sõprusesse maagilisust ja paneb põksuma kindlasti kõikide loojangu imetlejate südame.

3. Kingitus, mis loob elamuse! Ehk on Su sõber tõeline fotograafiahuviline või harrastab kokanduskunsti? Kingitused, mis on soetatud mõeldes kingisaaja huvidele, on kõige tähenduslikumad ja toovad enim rõõmu. Ülim kink, mida tõeline sõber teha saab, on huvide toetamine. Uuest fotokaamerast või köögimasinast saab olema heameel mõlemale osapoolele - kui koos pildistama minemine või söögi valmistamine on uuele tasemele viidud, siis elamusi jagub nendest seiklustest kindlasti kõikidele osapooltele.

4. Seiklus, mida olete juba koos kogenud! Kehtib kuldreegel, et inimese areng toimub mugavustsoonist väljaspool. Samas loob turvalisus ja juba läbi kogetud elamused piisava nostalgia ning minevikus kogetud elamused võib leida korduvtegevusena täiesti uue arengutee. Näiteks, kui olete juba varasemalt sõitnud paadi või sup-lauaga Lõuna-Eestis, siis nüüd oleks tore avastada, milliseid seiklusi ka teiste piirkondade veekogudel pakkuda on.

5. Ühine eneseületus! Eestlastena oleme kõik kogenud mitmekümne miinuskraadiseid talvesid, nii et isegi külmakartlikumad inimesed on siiski karastunud. Kas aga olete võtnud sõbraga koos ette talisupluse? See julgustükk on lisaks kargusele ka suur eneseületus, mille kooskogemine vaid tugevdab sõprust.

6. Tükike närvikõdi! Elamuskingitust soetades tuleks mõelda, ehk on sõber minevikus maininud, millisest elamusest ta januneb või millist tegevust plaani võtta tuleks. Adrenaliinirohke tandemhüpe, sõit helikopteriga või elamus vees saab täita sõbra kauaaegse unistuse ja samas kindlustab teie mõlema seikluslikkuse mitme kuu jagu.

Kui tunned, et väiksemate või suuremate ostude jaoks on vaja lisaraha, siis tea, et Omaraha.ee saab Sulle alati abiks olla! Tutvu laenupakkumistega SIIN.


Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse