• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Käes on aeg sügiseseks terviseturgutuseks!

Käes on aeg sügiseseks terviseturgutuseks!

Puhkuse, vabalt võtmise, rannailmade ja pidustuste aeg on koos suvega otsa saamas ning sügis hiilib taas ligi. Üleminek lühematele ja jahedamatele päevadele võib olla pärast nii kaunist suve tõeline väljakutse. On just õige aeg mõelda oma enesetundele ning panna tervislikud rutiinid taas toimima. Anname siinkohal mõned mõtted, mis aitavad vaimset ja füüsilist tervist kontrolli all hoida.

Muuda oma treeningrutiini
Suvega käsikäes kaob sageli trennis käimise motivatsioon ning ilmade jahenedes ei teki enam tahtmist üldse nina toast välja pista. Ent tegelikult annaks millegi uue proovimine uut energiat, seega külasta julgelt kodulähedast jõusaali või astu sisse tantsutundi, sulgpalli- või squashisaali. Kui aga treeningust väljaspool kodu ei tundu aega jäävat, on suurepärane lahendus veebipõhised treeningtunnid. Isegi veidi aega värskes õhus jalutamist annab mõnusa energialaksu – mine jaluta ümber kvartali, vii pakendid pakendikonteinerisse, riisu puulehti või tee jalutuskäik poodi.

Iga-aastane tervisekontroll
Kellelegi ei meeldi olla tõbine, ei meeldi nuuskamine, köhimine ega valud, mis elu segavad. Seepärast võta end kokku ja telli terviseanalüüsid nii endale kui ka kogu perekonnale. Nii saab kohe jälile, kui organismil on puudus mõnest vitamiinist ning samuti annavad arstlikud testid kinnituse igasugustele enamasti alusetustele kahtlustele. Samuti tasub võtta jalge alla tee hambaarsti kabinetti ja lasta oma suu üle vaadata. Miks mitte mõelda ka hambavalgendusprotseduurile? Väike ja valutu asi, aga mõjub hästi nii enesetundele kui ka -kindlusele.

Ennetus on parim ravi!
Alusta oma immuunsüsteemi tugevdamisega – joo palju puhast vett, alusta C- ja D-vitamiini ning tsingi manustamist ning söö hooajalisi värskeid vilju nagu peet, kapsas, baklažaan, paprika, salatid, oad... Ära unusta menüüsse lisada ka supertoite küüslauku, ingverit, jõhvikaid, mustsõstraid ja tsitrusvilju, mis hoiavad haigused eemal. Samuti on aeg pöörata tähelepanu oma naha eest hoolitsemisele, sest muutuv temperatuur võib mõjuda sellele kuivatavalt.

Poodlemine on alati abiks
Viska pilk riidekappi – kas oled talve tulekuks tõesti valmis? Mõtle ette ja kaitse oma keha saabuvate vihmahoogude, külmakraadide, lumetuisu ning jää eest. Veendu, et oleksid olemas nii kindad, sall, müts, talvejope, soojad sokid, kummikud ja lumesaapad! Uute asjade ostmine mõjub lisaks praktilisusele ka teraapiliselt.

Planeeri sügisesse väike puhkuseretk
Ei tasu endale keelata reisimist ka kibekiirel kooli- ja tööajal! Pisike citybreak Pariisi, Londonisse, Edinburghi, Rooma, Stockholmi või Berliini viib rutiinist eemale ning laeb akud kiirelt täis. Pealegi on lennupiletitele praegu väga hea pakkumised ning nii võib juba mõnekümne euro eest leida end lennukis seiklustele vastu kihutamas. Piisab mõnest päevast võõras kultuuris ning tunned end kui uus inimene!

Ole enda vastu lahke
Suvine vaba olemine võis põhjustada kehakaalu tõusu, lühemad päevad toovad vahel kaasa meeleolu languse ja gripihooaeg haigusi. Kuula oma keha ja anna talle, mida ta vajab. Püüa kujundada negatiivsed mõtted positiivseteks.

Kui vajad oma unistuste täitmiseks ja tervema elu elamiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse