• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Kingid, mis ühendavad
18.11.2020

Kingid, mis ühendavad

Jõulud ei ole enam sugugi kaugel. Et kinkide soetamine ja pakkimine viimasele minutile ei jääks, tasub varakult mõelda, mida ja kuidas kinkida. Eriti tänavu, mil kokkusaamised ja kinkide üleandmised võivad olla tavapärasest erinevad. Küll aga on kõige kindlam soovitus jõulukinkide tegemisel loomulikult mõtlemine kingisaaja soovidele ja loomusele, sest pole paremat kinki, kui see, mis saaja rõõmust rõkkama paneb!


Elamuskingitused. Kui Sinu lähedane on elamustejanuline, siis võiks kingitusena kindlasti kaaluda näiteks restorani- või spaakülastust. Paljud restoranid pakuvad jõuludel eripakkumisi - mis oleks elamusterohkem kui gurmaanist sõbrale 6-käigulise õhtusöögi kinkimine?! Ka spaa külastus koos lõõgastavate protseduuridega on kink, mis aitab sõbral pimedal perioodil pingeid maandada. Kui kingisaaja on raamatuhuviline, siis tõenäoliselt ei tee teda miski rohkem õnnelikuks, kui mõni tore romaan, luulekogu või elulooraamat.

Kaunite kunstide austajale. Kindlasti on meil kõigil sõpru või pereliikmeid, kes üle kõige armastavad kunstigaleriides aja veetmist või teatrite külastamist. Parim kingitus, mis neil silma särama paneb, on näiteks ooperi-, opereti- või teatripiletid. Kindlasti valmistab kunstihuvilistest lähedastele rõõmu ka kingipakis olevad muuseumipiletid või pääsmed mõne kunstitöötoa külastuseks.

Rikkalikud maitsed. On vähe neid, kellele ei lähe korda meeliülendavad maitseelamused. Ideaalne viis, kuidas sõpra hellitada, on tema üllatamine gurmaanitee, purgi kalamarja või käsitöötrühvlitega. Mõtle ka sellele, kas on roogasid või suupisteid, mida Sa ise sõbrale valmistada saad? Purgitäis armastusega tehtud moosi võib olla tõeline hitt-kingitus hea toidu nautijale.

Kinkekaart kui jõulukink. Kinkekaart on hea kingitus juba sellepärast, et kõige meelepärasema kingi saab endale valida tegelikult kingisaaja ise. Tõelist spordisõpra on tore üllatada mõne ujula, spordisaali või spordipoe kinkekaardiga, sest spordihuvilistele on uue või puuduoleva varustuse soetamine alati see, mis rõõmu valmistab. Tehnikafanatist lähedasele on jõulukingiks sobilik soetada tehnikapoe kinkekaart, nii et meelepärase valiku uusima tehinkasaavutuse kasuks saab teha ta ise.

Eksklusiivsed kingitused. Parim viis kingisaaja õnnelikuks teha, on teda üllatada kingiga, millest ta ammu unistanud on. Just Sina tunned oma lähedasi ja nende personaalseid soove kõige paremini, mistõttu saab kingi valimine olla sedavõrd lihtsam. Lemmikparfüüm või ehted (kell, kõrvarõngad või näiteks kaelakee kuloniga) panevad enamikul meist silma särama ja tundma, et soove on kuulda võetud ja kinki tehes on tõeliselt tähendusele mõeldud.

COVID-19 kingid. Eriti sel aastal on olulisim näidata üles, kui väga me oma lähedastest ja nende tervisest hoolime. Selleks tasub mõelda ka, kas saame kingipakki lisada mõne tervist toetava meene. Olgu selleks mitmekordselt kasutatav mask, desoaine või mõni muu isikukaitsevahend. Lisaks tasub ka jälgida, millal kinki üle anda - kui kingisaaja või kingitegija tunnevad enda terviseseisundis halvenemist, tuleb kinkimine edasi lükata või kasutada pakiautomaadi teenust. Turvalisus ennekõike!

Annetused. Eriti jõulud on annetuste aeg. Annetuse tegemiseks on mitmeid erinevaid viise. Annetamine on ülim viis teha õnnelikuks nii ennast kui abivajajat. Mõtle, mis on just Sulle kõige südamelähedasem valdkond ja panusta sinna rahaliselt või mõnd muud moodi, kas ühekordselt või regulaarselt. Kõige olulisem on mõte annetuse taga - pole miskit paremat, eriti jõuluajal, kui vastuteeneid lootmata muuta kellegi elu paremuse suunas või see lausa päästa.

2020/11/18/0dda88b02bc543409289812d7b9c4634.jpg

Omaraha on Sinu jaoks olemas! Tutvu laenupakkumistega SIIN.
Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse