• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Mida kinkida soolaleivaks?

Mida kinkida soolaleivaks?

Klassikaline soolaleivakink on ikka leib ja sool, ent mitu soolatopsi ühte majapidamisse mahub? Seega – kui soovid südamest, et kink uue kodu omanikule tõeliselt rõõmu valmistab, tasub kutset saades kingituse osas veidi rohkem pingutada. Jagame selleks 10 lahedat ideed.

 

Praktilised köögitarbed 

Igas uues köögis on (lisaks soolatopsile) vaja uusi nõusid ning tarvikuid toiduvalmistamiseks. Ent siin ei tasu üle mõelda! Lihtne valik on näiteks kaantega anumate komplekt, mis on sobilik ja praktiline nii toidu segamiseks, soojendamiseks mikrolaineahjus, serveerimiseks, aga ka kui ka säilitamiseks külmikus. Klassika on kohviserviis, serveerimisvaagen või suur salatikauss ning ajatu kuld laheda disainiga korgitser-pudeliavaja.

Tööriistakast – vajalik igas kodus!

Keegi meist ei pea olema meistrimees, kuid lihtsate probleemide lahendamiseks või sisekujundust luues kasvõi pildi seina riputamiseks peavad olema igas majapidamises olemas põhitööriistad alates erinevatest kruvikeerajatest ja haamrist kuni naaskli ning näpitsateni. Parimad on mugavalt karpi või kasti paigutatud tööriistakomplektid, mis sisaldavad kõike vajalikku kodu remondiks ja loovprojektideks ning mida saab jõudehetkel lihtsalt kappi või keldrisse ära panna.

 

Kaasaskantav Bluetooth-kõlar
Juhtmeta kõlar on suurepärane lahendus muusika kuulamiseks nii erinevates tubades, aga ka terrassil, suvilas või piknikul. Seetõttu võiks kõlar lisaks kauakestvale akule ning puhtale helikvaliteedile olla ka põrutus- ja pritsmekindel.

 

Üks-kaks lillevaasi pole kunagi liiast

Lillevaas soolaleivakingina on väga omal kohal mõte, sest ikka „juhtub”, et inimestele tuuakse lilli. Ja kaunis lill võiks leida koha kaunis vaasis, mitte pooleliitrises supipurgis või veinipudelis. Kuigi lillevaas on tõesti ese, mis ei ole enamasti 100% kasutuses, on sellel õnneks ka dekoratiivne funktsioon – kena vaas võib olla põnev disainielement.

 

Elus taim on äge, aga selle hooldus olgu lihtne

Lõikelillede asemel võiks soolaleivakingiks viia ka vahva taime, aga see peaks olema võimalikult hooldusvaba, et mitte pererahvale lisakoormust tekitada. Tore valik on kaktus või piilea ehk Hiina rahataim, mille kohta legend ütleb, et see toob kaasa rikkust ja varandust. On ju tore soov sõpradele? Piilea on ümaraleheline ja kasvab nii valges kui ka poolvarjulises kohas, moodustades ilusaid ja õrnu valgeid õiekobaraid.

 

Mõnus soe fliistekk

Mõnus pehme fliistekk on praktiline ese nii jahedal suveõhtul kui ka lihtsalt veidi külmemal ajal teleri ees ümber võtmiseks. Eriti lahe, kui kinkija on näinud veidi vaeva ning lasknud fliisile tikkida pererahva nimed, hea soovi või vahva luuletuse!

 

Vahva sõnumiga uksematt

Uksematt on taas üks selline ese, mis paratamatult käib iga koduga kaasas. Seega võiks see olla ju positiivset tunnet tekitav ning isikupärane – olgu tegemist armsa pildi, humoorika sõnumi või lihtsalt tervitusega uksematiga, igatahes püüab see tulija pilku. Ja kinkija on uue kodu omanikul alati meeles.

Kinkekorv gurmaanidele

Tore valik on oma õnnitlused üle anda piduliku veini- ja toidukorviga. Selles korvis võib olla lisaks maitsvale veinile näiteks delikatessvorst, erinevate maitsetega juustud, mesi, sinep, pasteet, kreekerid, plaksumais, pähklid, martsipan ning puuviljad. Ja kindlasti ei tohiks puududa värske käsitööleib!

 

Koduabiline robottolmuimeja näol

Robottolmuimeja on koduabiline, millest me ei tunne tegelikult puudust enne, kui üht sellist oleme omanud. Kui sõpradel veel robot kodus tolmu ei ime, oleks ehk kamba peale viimane aeg see neile kinkida? Tänu sellele ei pea nad enam käsitsi põrandat pühkima ega tavalise lärmaka tolmuimejaga töötama. Ausõna – tegemist on tõelise unistuse täitumisega ja nii võidate kahtlemata parima kingituse tegija auhinna.

 

Kinkekaart

Kui aga sõpradel tundub olevat kõik olemas või pea on tühi ega suuda välja mõelda, mis neile soolaleivaks viia, tasub mõelda mõne kodutarvete kaupluse või kaubamaja kinkekaardile. Nii saavad nad ise otsustada, millest on kõige suurem puudus ning see endale soetada.

 

Kui vajad kingituste tegemiseks lisaraha, saab Omaraha Sulle abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

 

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse