• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Üllata kogu perekonda koolialguse puhul!

Üllata kogu perekonda koolialguse puhul!

Aeg on alustada kooliks valmistumist, sest september pole enam mägede taga. Kindlasti vajavad ülevaatamist lapse koolikott ja selle sisu, tarvis on soetada uusi kontoritarbeid ning kooliks sobilikke rõivaid. Ent parimad lapsevanemad on ikkagi need, kes oskavad kooli alguse puhul järelkasvavat põlve hoopis ootamatute üllatustega rõõmustada!

Jalgratas või elektritõukeratas
Mis siis, et suvi hakkab otsa saama – jalgratta või elektritõukerattaga saab sõita veel mitu kuud. Ja mis oleks lapsele toredam kink, kui võimalus igapäevase bussipeatuses ootamise asemel hoopis oma sõiduriistaga kooli ning tagasi kulgeda. Samuti on see nagu maast leitud aeg nendele lapsevanematele, kes seni võsusid veel autoga kooli viisid. Unustada ei tohi muidugi kiivrit ning kaitsmeid, mis noorele ratturile vajalikku turvalisust pakuvad.

Vahva koolitus, trenn või õpituba
Kui lapsel on huvi mõne võõrkeele, robootika, akrobaatika, lasketiirus käimise või kardisõidu vastu, siis tasub sellele harrastusele hoogu juurde anda. Mis võiks noort inimest enam rõõmustada, kui tegeleda asjadega, mis teda tõeliselt huvitavad. Ja kes teab – sellest võib kokkuvõttes kasvada midagi suurt! Ja kui ka tema huvi peaks mingil hetkel õpitu osas raugema, siis palju teadmisi ja uusi sõpru on ta kindlasti juurde saanud.

Piletid lemmikartisti esinemisele
Paljud lapsevanemad on kooliaasta alguses mures, et kuidas tähistada seda tähtsat 1. septembrist meeldejäävalt. Lennukate ideede puudumisel tellitakse koju pitsa või minnakse kohvikusse. Mis lapsi aga tõesti rõõmustaks, oleks investeering emotsioonidesse! See tähendab, et tuleb leida aega välja uurida tema lemmiklaulja, pillimees, näitleja või muu artist ning soetada kogu perele piletid.

Reis esimeseks koolivaheajaks
Kooli algus on paljudele laste jaoks paraku tüütu kohustus, mida nad parema meelega igapäevaselt ei täidaks. Ent samamoodi väsivad ühel hetkel ka kõige innukamad õpilased ning sel juhul annab kindlasti inspiratsiooni päevade lugemine toreda reisini. Ükskõik kas sõita koolivaheajaks Saaremaale spaasse, Egiptusesse päevitama või Rooma ajaloolisi vaatamisväärsusi imetlema – reisimine annab energiat. Broneerige reis võimalikult varakult, sest esiteks tekitab see lastes ootusärevust ning teiseks on soodsama hinnaga reiside valik suurem.

Aga parim kink on...
Ja mis siin salata, kui 20 aastat tagasi öeldi, et parim kink on raamat, siis täna on selleks moodne, kiire ja multifunktsionaalne nutiseade. Olgu tegemist telefoni, tahvelarvuti, nutikella või mõne muu vidinaga, lapsed armastavad neid kõiki. Miks mitte investeerida siis korralikku seadmesse, kui laps sellest nii suurt rõõmu tunneb? Samuti võiks kooliaasta alguse puhul valida õppurile ka mõne asjaliku tasulise rakenduse, millest on ka kasu: filmide vaatamiseks Netflix, muusika kuulamiseks Spotify või meie enda Eesti inimeste loodud keeleõppeprogramm Speakly.

Kooliga kaasneb alati palju väljaminekuid, mis on vajalikud lapse mitmekülgseks arenguks. Kui mõne ostu jaoks hetkel rahalisi vahendeid napib, siis tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN. Oleme Sinu jaoks alati olemas. Edukat uut kooliaastat!

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse