• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Viis kevadist sammu, et muuta oma kodu veel kodusemaks

Viis kevadist sammu, et muuta oma kodu veel kodusemaks

Kevadiselt päikselised ilmad kohe kutsuvad kodus värske pilguga ringi vaatama ning ette võtma töid, mis muudaksid olemise veel hubasemaks. Esmalt tuleks akendelt maha pühkida talve jooksul klaasidele ladestunud tolm, seejärel vajab ehk mõni tuba uut tapeedi- või värvikihti ning muidugi võiks end üllatada uue vahva kodumasina või mööbliesemega.

Suurpuhastus ja aknapesu
Esimesed päikesekiired on küll mõnusad, soojad ja helged, aga näitavad armutult kätte ka triibud ning tolmukihi aknaklaasidel ning riiulitel. Kes aknapesust liialt ei vaimustu, võiks sel aastal mõelda aknapesurobotile ja lasta see tüütu töö enda eest ära teha masinal. Kapituulutus ning suurpuhastus on samuti kevade vankumatud kaaslased. Mõtle ise, kas kaasad terve pere või kutsud seekord hoopis sõbrannad appi ning koos saategi muusika ja lobisemise kõrvale kapid sorteeritud.

Ka pisiremont annab kodule uue näo
Talvisel ajal on Eesti inimesed harjunud veidi oma koopas olema ega tegele eriti aktiivselt remonttööde ja pesapunumisega. Kevad on uuendusteks parim aeg! Vaata üle toad, köök ja esik – ehk vajab mõni sein värsket värvikihti või tapeeti? Seda ei pea sugugi tegema kogu toas korraga, vahel juhtub, et määrdunud on just üks koht või kass armastab küüsi teritada ainult ühel seinal. Ühe soojaga võib uue värvikihi anda ka rõdupiirdele ja aiamööblile. Samuti vaata üle esiku nagid või köögi kapinupud – iga pisike uuendus tekitab tunde, nagu oleks suur töö tehtud ning ruum saab täiesti uue näo!

Ära karda kodumasinaid!
Inimeste elu hõlbustamiseks on loodud palju igasuguseid abistavaid masinaid. Aknapesurobotist me juba rääkisime, kuid neid on veel terve hulk. Pesukuivati aitab saada äsja pestud pesu kiirelt kuivaks, mis on eriti abiks väikeste lastega perede puhul või spordisõprade jaoks. Kui seni on jäänud proovimata robottolmuimeja, siis on käes viimane aeg – tänu vaikselt undavalt roomajale puhtaks saavad kapi- ja diivanialused ja sellised nurgad, kuhu tavaliselt tolmulapiga ei ulatu. Ja lisaks on palju suurepäraseid köögiabilisi alates köögikombainist, salatilõikurist ja -vurrist kuni jäätisevalmistaja ja taignasegamismasinani.

Mugav diivan on kodu hing
Kahtlemata on kodu keskpaigaks mõnus diivan, kus pereliikmed üheskoos telerit vaatavad, sushit ja pitsat nosivad ning arvuti- ja lauamänge mängivad. Kui diivan ja tugitoolid hakkavad oma väljanägemist ning kuju kaotama, oleks aeg teha väike ringi Eesti mööblikauplustes ja leida uus mugav pehme mööbel. Miks mitte kohe vaadata ka laiemalt ringi, sest toale annab mõnusalt uue ja korrektsema näo ka näiteks uus vaip ja aknakatted.

Uuendamist vajavad ka laste mängumaja ja batuut
Kevadel võiks üle vaadata ka laste mängumaja, kiige ja ronimiselemendid – ehk vajab miski veidi putitamist, või uut värvikihti? Seda tööd võiks muidugi teha koos võsudega, et anda neile tegevust ning veeta koos kvaliteetaega, olgu selleks ühine värvimine, nukumööbli ehitamine või mängumajale uute kardinate õmblemine. Nüüd on just õige aeg välja tuua ka laste suur lemmik batuut, paigaldada sellele ohutusvõrk ning vaadata üle, kas kate ning vedrud on terved.

Kaunist päikeselist kevadet!

Kui vajad oma unistuste täitmiseks ja kodu sisustamiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse