• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 Võta suvistest tähistamistest viimast!

Võta suvistest tähistamistest viimast!

Läbimõeldud üllatuspidu ja personaalne kingitus on suurepärased võimalused näidata kallile inimesele, et temast hoolitakse. Suvel on ees hulk tähtpäevi, pidusid ja reise, mis väärivad tähistamist!

Elamuskink on meeldejääv
Elamuskingitused on saajale sageli paras väljakutse. Enamikel inimestel on salajasi unistusi, mida nad sooviksid elu jooksul kindlasti ära teha, ent seni on see jäänud julguse või raha taha. Miks mitte pakkuda neile unistuse täitumist ning kogu eluks meeldejäävat atraktsiooni, olgu selleks helikopterilend, langevarjuhüpe, snorgeldamine, sukeldumine või ammuga laskmine!

Parim investeering on arengusse
Kursused ja koolitused on kahtlemata otseselt kasulik kingitus, sest investeering inimese arengusse on alati parim investeering. Koolilõpetajatele on meelepärane kindlasti näiteks keeltekooli kursus või autojuhilubade tegemine, täiskasvanutele sobivad erinevad koolitused sõltuvalt nende hobidest, olgu selleks sepakoolitus, postitants või eratreeneri kursus.

Ehete kinkimisega alt ei lähe
Juba Marilyn Monroe laulis, et teemandid on tüdrukute parimad sõbrad. Tõsi see on, et teemant on suurepärane kalliskivi, millesse raha paigutada. Seega on kalliskivid ka suurepärane kingitus, kui soovite kinkida midagi väärtuslikku ja püsivat. Personaalne, käsitööna tehtud ehe on kindlasti üks ainulaadsemaid kingitusi, mis puudutab saajat erilise tähendusega. Hea valik on ka traditsiooniline kullast klassikaline kuldkett, mis sobib kandmiseks nii igapäevaselt kui ka pidulikematel juhtudel.

Head pidu ei asenda miski
Iga peokangelane on meelitatud, kui tema auks korraldada pidu, kuhu tulevad kohale tema head sõbrad, tuttavad ja sugulased. Peo õnnestumisel on palju aspekte alates maitsvast toidust kuni õige muusikani. Miks mitte kutsuda kohale sünnipäevalapse või pulmapaari lemmikansambel? Või korraldada korralik stiilipidu, nii et kõik külalised on ehedates kostüümides ning kodu peosaali disain on üle võlli?

Unistuste reis
Sageli lükkub unistuste reis edasi ajapuuduse tõttu, sest meil on pidevalt tunne, et praegu pole õige aeg ning küll jõuab selle ette võtta hiljem. Aga paremat aega võib-olla ei tulegi ning seega tasub ehk uurida oma lähedastelt, mis on nende lemmikmaa ja mida nad oma unelmate reisist ootavad. Ja see nende eest ära korraldada!

Selle suve tähtpäevad, mida ei tohi unustada
Lasteaia lõpupidu
Põhikooli, gümnaasiumi, ametikooli või kõrgkooli lõpupidu
Suvised sünnipäevad ja juubelipeod
Kihlused ja pulmad
Puhkused ja mesinädalad
Festivalid-kontserdid
Võidupüha (23. juuni)
Jaanipäev (24. juuni)
Taasiseseisvumispäev (20. august)
Vanavanemate päev (11. september)

Ja lõpetuseks veel üks hea idee – unistuste kinke ei pea tegema ainult teistele, vaid võib teha ka endale. Ela juba täna just seda elu, millest oled mõelnud aastaid! See suvi on tähistamiseks parim!

Kui vajad enda või oma lähedaste unistuste täitmiseks lisaraha, saab Omaraha.ee Sulle alati abiks olla. Tutvu Omaraha laenupakkumistega SIIN.

Laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse