• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Tegin täna tabelarvutaja programmis pullipärast enda omaraha.ee konto statistikat 6 kuu kohta mil olen portaalis investeerija olnud. Konto seaded on algusest peale sätitud selliselt, et intressid kantakse virtuaalkontole ning põhiosa uuesti laenudesse. Igakuiselt olen vaba raha kontole juurde kandnud.

Tootluse arvestamisel võtsin arvesse: perioodi jooksul investeeritud kogusumma, teenitud tulu (intress+viivis), kahjumi (hapude laenude laekumata põhiosa miinus tagatisfondi kompensatsioon).

6 kuu tootluseks sain niimoodi ~2%, mis tundub kehvake kuid siiski plusspoole peal ja minu arvates tegelikult küllaltki OK tulemus. Positiivne :)

Intressitulu vs kahjum suhe on samas masendav, täpselt ei paku, aga hapude laenude osakaal tulust on suur (>50%). Negatiivne.

Tegelikult olen omaraha.ee suhtes väga positiivselt meelestatud, see on lahe projekt ja ma loodan, et Teil läheb hästi ja tegelete sellega pikalt edasi.

Edu!
profit
Minu kahe kuu tootlus 3,5% ja viimase kuu tootlus 2,9%. Päris rahul ma. Võlgnevused (esialgu?) on minimaalsed.
Oosmo
Huvitaval kombel on viimasel nädalal võlgnevused eriti kasvama hakanud. Ei tea, kas jõulud hakkavad lähenema?
Pankur
Pankur
Huvitaval kombel on viimasel nädalal võlgnevused eriti kasvama hakanud. Ei tea, kas jõulud hakkavad lähenema?


Täheldasin ka seda. Hetkel on ikka neid summasid, mis pidid laekum ja neid, mis tegelikult laekusid, väga hirmus vaadata. Sisuliselt on viimane nädal aega see teine number 0.
ragulka
Kas kuidagi saab välja võtta laenujäägi hetkeseisu tagasiulatuvalt?

Tahaks teada nt palju oli laenujääk 01.01.2012.
profit
Kolme kuu (realiseerunud!) brutto tootlus ( st. (laekunud intress&viivised-võlgnevus)/(raha+töötav investeering) on 2,4% (see võiks aastatootluseks brutotootluseks anda ca 8 - 10%). Ehkki nii lühike investeerimisperiood veel eriti midagi ei näita, võib algusega suht rahul olla.

PS Käsitlen vaid nö. realiseerunud tulusid ja tagasimakseid jms. ning igasugu vaieldavatest tulevikku vaatavatest ja ennustavatsest tootlustest ei oska midagi mõistlikku arvata.
Oosmo
 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse