• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Kas OR teeb taustauuringut ka investoritele? Juhtusin lugema artiklit maksehäiretest ja huvi pärast vaatasin ka enda kohta käivat infot. Ja üllatus-üllatus: Koduliising(omanike ring kattub OR-ga) on kaks korda minu tausta vastu huvi tundnud. Millest küll selline au? Olen üsna kindel, et pole selle aja jooksul antud firma teenuseid tarbinud ega selleks ka soovi avaldanud.
leopold
Investoritele me taustauuringuid ei tee, aga kui investor katsetab laenuvõtmist või vaatab enda skoori, siis tehakse Krediidiinfo päring.

Omaraha.ee
Ago Lumeste
Tundub sedamoodi, et taustauuring tehakse kõigile uutele registreerunutele. Ei mäleta, et oleksin oma skoori päringut teinud või laenupakkumist võtnud, ometi on registreerimise päeval krediidiinfo päring tehtud.

Huvitab ka selline asi, et millist infot näeb laenuvõtja investorite kohta? Kas laenulepingus on osapoolteks omaraha ja laenuvõtja või investorid ja laenuvõtja?
dave6
Ago Lumeste on taustauuringu kohta siinsamas juba vastanud. Täpselt nii ongi. Igale registreerujale ei ole meil mingit mõtet uuringut teha, see teatavasti maksab.
Enne laenu võtmist ei näe laenaja investorite kohta midagi. Peale võtmist näeb nime ja isikukoodi. Lepingupooled on investor ja laenaja. Omaraha ei ole lepingu osapool.
Omaraha.ee
arne
 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse