• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Tere,
Miks erinavetelt investeerimiskontodelt ei ole samale laenulepingule läinud laen sama protsendiga?
Klottorp
Automaat võtab protsendi teie seadistustest. Kui seal on erinev, siis nii lähebki. Ootel taotlustesse lähevad kõik sama protsendiga.
Omaraha.ee
arne
Sellest saan ma aru, et Omaraha portaal laenab minu raha välja alati väikseima protsendiga mis ma seadistusse olen teinud, vaatamata sellele, et laenaja taotlus on kõrgema protsendiga ja ta on teinud lepingu kõrgema protsendiga. Näiteks kui mul on erinevate investeerimiskontode all 36 kuud laenulepingud 35% ja 40%, laenaja tegi taotluse 40%, siis minu raha laenatakse samale laenulepingule välja esimeselt kontolt 35% ja teiselt 40%ga, kuigi Omarahale maksab laenaja 40% laenuintressi.
Klottorp
Tundub, et ajate kaks asja segi. Meil on siin kaks laenamise meetodit - automaatne mätšimine ja ootel taotlused.
Automaat täidab taotlusi alates madalamast protsendist. Kui teie 35% kvalifitseerub, läheb see sisse. Kui jõutakse 40%-ni, võib ka see sisse minna. Sel juhul üks osa 35%, teine 40%-ga. Automaatse mätšimise puhul laenaja ei saagi taotlusse sekkuda. Saab kas nõustuda või mitte.
Ootel taotluste puhul määrab intressi laenaja. Sisse pääsetakse küll alates madalamast, kuid laenaja poolt küsitud intressiga. Kui laenaja näiteks küsib 45%-ga, läheksid nii teie 35% kui 40% sisse 45%-ga.
Juhin tähelepanu veel sellele, et portaal võtab intressist 20% ehk 1/5 endale. Mingeid täiendavaid kääre laenaja ja investori intresside vahel ei ole.
Omaraha.ee
arne
Tänan vastuse eest, nüüd selge pilt kuidas automaatne mätzšimine toimib.
Klottorp
Jätkan vana teemat uue küsimusega.

Kas kusagil oleks võimalik näha millise laenutaotluse all mu investeerimiskonto raha parasjagu broneeritud on? Pean silmas seda, mis masin automaatselt broneerinud on. Seda, mis ma käsitsi pakun, oskan vaadata küll.

Algaja olen. Ärge näkku lööge, kui see küsimus rumal oli
stonecutter
Seda, millisesse laenutaotlusesse Teie raha automaatse mätsimisega broneeritakse, näha ei ole. Sellel pole ka erilist mõtet, sest sellised broneeringud kestavad enamasti alla minuti. Peale seda raha kas vabastatakse või läheb juba konkreetsesse laenulepingusse ja siis on see Teile nähtav.
Pikemalt kestavad broneeringud ainult kahel juhul:
1. Olete käsitsi investeerinud ootel laenutaotlusse.
2. Laenulepingu sõlmimise protsess pole lõppenud.

Omaraha.ee
Ago Lumeste
Kui raha läheb ootel laenutaotlusesse (mitte automaati) süsteemilt, siis võib ju selle süsteemi raha hulgas olla ka minu raha. Kas ja kui palju seal minu raha on - kas seda on võimalik kuskilt näha?
dubow
Ei ole näha, sest seda summat ei broneerita ära. Süsteem lihtsalt vaatab kindla perioodilisusega investorite seaded üle ja näitab kui palju sel hetkel tuleks taotlusesse automaadi poolt raha. Kui koos automaadiga tuleb soovitud summa täis, siis alles broneeritakse ka automaadi poolt pandud summad ja leping jõustub.

Omaraha.ee
Ago Lumeste
 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse