Ahojte . Mohol by mi niekto povedat ze teraz co??? Dala som si ziadost o 500e oznacila datum splatnosti zadala cislo uctu a poslala. Teraz dostanem tie peniaze alebo ako to funguje dalej??? Dakujem
Juji19
Juji19
Ahojte . Mohol by mi niekto povedat ze teraz co??? Dala som si ziadost o 500e oznacila datum splatnosti zadala cislo uctu a poslala. Teraz dostanem tie peniaze alebo ako to funguje dalej??? Dakujem
Dobrý deň,
registrácia prebieha nasledovne
- vyplniť registračný formulár
- schváliť VOP a rámcovú zmluvu
- poslať scan (fotografiu) oboch strán občianskeho preukazu (iba občan s ID vydaným na území SR)
- zažiadať si o pôžičku a zadať IBAN číslo účtu, kam Vám zaslať peniaze
- žiadateľ má založený účet na Slovensku na svoje meno (prípadne dispozičné právo k inému účtu)
Finzo.sk
Dobrý deň chcem sa spýtať ako žiadať o pôžičku keď som si formulár začala vyplnovat a nedokončila ho a teraz keď chcem na na o už mi píše ze rodné číslo atď už je registrované vopred ďakujem za odpoved
IvetaM3
IvetaM3
Dobrý deň chcem sa spýtať ako žiadať o pôžičku keď som si formulár začala vyplnovat a nedokončila ho a teraz keď chcem na na o už mi píše ze rodné číslo atď už je registrované vopred ďakujem za odpoved
Dobrý deň,
prejdite na finzo.sk, vpravo hore kliknite na prihlásiť a zadajte Vaše užívateľské meno. Kliknite na „Zabudli ste heslo?“.
Možnosť nastavenia nového hesla Vám príde na Váš e-mail. Nasledujte inštrukcie v e-maile.
Následne sa prihlásite na svoj existujúci Finzo účet a môžete pokračovať v žiadosti o pôžičku.
Finzo.sk
Dobry den ja som poziadala o uver ale cakam na overenie poslala fom scan op ale zatial ukazuje nespracovane ozvite sa
Andreaqwer
Andreaqwer
Dobry den ja som poziadala o uver ale cakam na overenie poslala fom scan op ale zatial ukazuje nespracovane ozvite sa
Dobrý deň,
máte neprečítané správy. Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Finzo.sk
Dobrý deň
Poslal som jeden cent na váš účet ako je to uvedené v pokynoch ale nič sa nedeje. Môžte mi s tým nejako pomôcť?
Ďakujem
DoubleKibi
Poslal som jeden cent na váš účet ako je to uvedené v pokynoch ale nič sa nedeje. Môžte mi s tým nejako pomôcť?
Ďakujem
DoubleKibi
Dobrý deňPoslal som jeden cent na váš účet ako je to uvedené v pokynoch ale nič sa nedeje. Môžte mi s tým nejako pomôcť?Ďakujem
Dobrý deň,
ďakujeme, prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.
Finzo.sk
PatrikK
Dobry zabudla.som.prihlasovacie udaje no.nic mi.neprislo na email.volam.vam tak.nedvihate.a sms.mi.prisla.ze mam schvalenu pozicku ozvete sa.niejak.ale.mi.poslite.moje.nove udaje na tel.0949438301 Volam.sa Nikola kakurova dakujem.
nikus1992
- 1
- 2