• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň, ako dlho trvá schválenie?
Andrej4
Andrej4
Dobrý deň, ako dlho trvá schválenie?

Dobrý deň,

aby sme Vaše žiadosti vybavili rýchlejšie, odporúčame Vám posielať otázky a dokumenty týkajúce sa Vašej žiadosti cez portál Finzo. Vo veľmi krátkom čase Vašu žiadosť spracujeme.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň už párkrát som mala od vás pôžičku svieti na zeleno potipasala som ju pin kódom čo stim teraz neviem či čaká na schválenie alebo ako ďakujem
Veronika6842
Veronika6842
Dobrý deň už párkrát som mala od vás pôžičku svieti na zeleno potipasala som ju pin kódom čo stim teraz neviem či čaká na schválenie alebo ako ďakujem

Dobrý deň,

máte schválenú pôžičku a peniaze boli odoslané na Váš bankový účet. Medzibankový prevod trvá 1 až 2 pracovné dni.
Splátkový kalendár nájdete kliknutím na číslo pôžičky v sekcii pôžičky https://finzo.sk/sk/pozicky/pozicky/

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň, mám záujem o pôžičku A neviem dokončiť registráciu. Pýta nejaké časové pásmo, ako to mám spraviť
Dajdo12
Zdravim a ked nemam ako poslat. Na virtualny ucet peniaze tak mi neschvalite ziadost ??
Sobore
Dajdo12
Dobrý deň, mám záujem o pôžičku A neviem dokončiť registráciu. Pýta nejaké časové pásmo, ako to mám spraviť

Dobrý deň,

registrácia prebieha nasledovne
- vyplniť registračný formulár
- schváliť VOP a rámcovú zmluvu
- poslať scan (fotografiu) oboch strán občianskeho preukazu (iba občan s ID vydaným na území SR)
- vykonať bankový prevod ľubovoľnej sumy z vašej banky na váš virtuálny účet na portáli
- zažiadať si o pôžičku a zadať IBAN číslo účtu, kam Vám zaslať peniaze
- žiadateľ má založený účet na Slovensku na svoje meno

Finzo.sk
PatrikK
Sobore
Zdravim a ked nemam ako poslat. Na virtualny ucet peniaze tak mi neschvalite ziadost ??

Dobrý deň,

ak chcete zaplatiť treba postupovať nasledovne
- zadajte zahraničný / SEPA prevod
- sumu pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB Pank (Estónsko)
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT (BIC): EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/

Finzo.sk
PatrikK
Dobry den.Poslala som platbu na overenie v ciastke 0,01€.Variabilny symbol som uviedla v referencia platitela a aj v sprave pre prijemcu nakolko tam moznost zadat var.symbol nebola.Kedy bude cistka pripisana na vas ucet a kedy sa zacnete zaoberat mojou ziadostou.Dakujem za info
Lickova7767
Lickova7767
Dobry den.Poslala som platbu na overenie v ciastke 0,01€.Variabilny symbol som uviedla v referencia platitela a aj v sprave pre prijemcu nakolko tam moznost zadat var.symbol nebola.Kedy bude cistka pripisana na vas ucet a kedy sa zacnete zaoberat mojou ziadostou.Dakujem za info
´

Dobrý deň,

ďakujeme, prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.
Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse