• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobrý deň. Po zistení skutočnosti, že po omeškaní splátky o týždeň sa moje skóre znížilo o 300 bodov a teda nemám možnosť žiadať o pôžičky, zasielam potrebné potvrdenia o príjmoch pre prípadné navýšenie skóre.
Ospravedlňujem sa ešte raz za oneskorenie splátky, ktoré vzniklo nečakanou situáciou spôsobenou náhlou hospitalizáciou. Verím, že k podobným omeškaniam už nedôjde a situácia ma mrzí.
Ďakujem a teším sa na prípadnú ďalšiu spoluprácu k vzájomnej spokojnosti.
Potvrdenia som zaslala cez váš portál cez schránku správ.
Snehulienka19781
Snehulienka19781
Dobrý deň. Po zistení skutočnosti, že po omeškaní splátky o týždeň sa moje skóre znížilo o 300 bodov a teda nemám možnosť žiadať o pôžičky, zasielam potrebné potvrdenia o príjmoch pre prípadné navýšenie skóre.Ospravedlňujem sa ešte raz za oneskorenie splátky, ktoré vzniklo nečakanou situáciou spôsobenou náhlou hospitalizáciou. Verím, že k podobným omeškaniam už nedôjde a situácia ma mrzí.Ďakujem a teším sa na prípadnú ďalšiu spoluprácu k vzájomnej spokojnosti.Potvrdenia som zaslala cez váš portál cez schránku správ.

Dobrý deň,

momentálne Vám nevieme navýšiť limit Vašej pôžičky.
Pravidelné a včasné splácanie aktuálneho úveru Vám môže zvýšiť schválenú výšku pôžičky pre Vás.

Finzo.sk
PatrikK

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse