• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Co znamená keď mi píše v červenom rámčeku že prekročili ste váš limit. A nedá sa zvoliť žiadna suma.
Dakujem
Karinka2408
Karinka2408
Co znamená keď mi píše v červenom rámčeku že prekročili ste váš limit. A nedá sa zvoliť žiadna suma.Dakujem

Dobrý deň,

Vaša totožnosť je neoverená, vykonajte bankový prevod ľubovoľnej sumy z Vášho osobného účtu https://finzo.sk/sk/ucty/hlavnu/
Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
A prevod mam vykonať normálne cez svoj internet banking VÚB banky na vás účet?? Ten 1cent???
Dakujem
Karinka2408
Karinka2408
A prevod mam vykonať normálne cez svoj internet banking VÚB banky na vás účet?? Ten 1cent???Dakujem

Dobrý deň,

ak chcete zaplatiť treba postupovať nasledovne
- zadajte zahraničný / SEPA prevod
- sumu pošlete na bankový účet spoločnosti Finzo; názov príjemcu: Finzo OÜ; názov banky: SEB Pank (Estónsko)
- účet príjemcu: IBAN: EE541010220242170225
- SWIFT (BIC): EEUHEE2X
- okrem toho je nutné uviesť referenčné číslo, teda Váš variabilný symbol, ktorý nájdete v ponuke k prevodu v odkaze https://finzo.sk/sk/ucty/prevod/

Finzo.sk
PatrikK
Ak som spravila prevod z internet banking zo svojho osobného účtu na vás 0,01€ platba už bola aj odoslaná. Tak teraz co mam robiť, ako mám ďalej postupovať pre vybavenie pôžičky. Dakujem
Karinka2408
Karinka2408
Ak som spravila prevod z internet banking zo svojho osobného účtu na vás 0,01€ platba už bola aj odoslaná. Tak teraz co mam robiť, ako mám ďalej postupovať pre vybavenie pôžičky. Dakujem

Dobrý deň,

ďakujeme, prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Úhradu si skontrolujte na portáli.

Finzo.sk
PatrikK
Rozumiem. A keď vám na účet finzo príde ten 0,01cent ako dlho bude trvať a ako sa dozviem ci mi bola schválená nejake peniazky alebo nie??pretoze ja to dosť súrne potrebujem a neviem koľko treba vlastne ešte čakať na to, kým príde mi niečo alebo nie. Dakujem
Karinka2408
Karinka2408
Rozumiem. A keď vám na účet finzo príde ten 0,01cent ako dlho bude trvať a ako sa dozviem ci mi bola schválená nejake peniazky alebo nie??pretoze ja to dosť súrne potrebujem a neviem koľko treba vlastne ešte čakať na to, kým príde mi niečo alebo nie. Dakujem

Dobrý deň,

prevod trvá 1 až 2 pracovné dni. Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň žiadam o zrušenie účtu. Dakujem
Karinka2408
Karinka2408
Dobrý deň žiadam o zrušenie účtu. Dakujem

Dobrý deň,

Vaše konto bolo zrušené.

Finzo.sk
PatrikK

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse