• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Huvitav on nende linkide puhul, et seal graafikus on summad üle kirjutatud.

Veelgi huvitavam on see, et ma leidsin samasuguse laenu. Minul on muidugi seal summaks kõigest €0.02, mis sedasi õhku kuskile on jäänud.
Samas võib see olla ka ümardamisviga arvutustes, sest kui põhiosamaksed käsitsi kokku arvutada, siis tuleb hoopis puudu €0.01. (ja ka sellisel juhul oleks tegu lubamatu hooletusega arvutusvalemite koostamisel…)
Kuigi vaevalt €7 arvutusvigade alla kirjutada saaks :D

Kõige naljakam on asja juures aga see, et tegemist on sama inimesega, kuid teise kasutajanimega.

St, kasutajanimi on: aberez.

1. Küsimus siinkohal omaraha meeskonnale: kas ja miks saavad samad isikud teha mitu kontot?
Sedasi annab ju süsteem minu käest automaatselt samale isikule mitu laenu (erinevate kasutajanimede alt) ja suurendab investori soovitud riski omajagu…

2. Miks kasutatakse erinevates kohtades erinevaid valemeid ümardamiseks? See ei ole normaalne, et sellisel finantsidega lehel on ühes kohas üks number ja teises kohas teine, sest ümardatakse erinevalt…

Eriti naeruväärne on olukord siis, kui mul näitab laenujäägiks: -0,01 €

3. Mida võlgnikega tehakse? Avastasin näiteks praegu ka võlglase, kus viimane tegevus oli 06.07.2012. avalduse esitamine kohtutäiturile. Sellest ajast saati mitte ühtegi uuendust pole ja mitte sentigi pole laekunud ka.

Inimene on ära unustatud ja laenud korstnasse kirjutatud või lihtsalt pole tegevust uuendatud?

4. Samuti avastasin näiteks laenu, kus on inimesel viivisvõlg, aga maksehäire lõpetati ära ja laen on roheline. Kas see tähendab, et viiviste osa võlaks ei peeta või kuidas selline asi üldse juhtus?

5. Ootan ka vastust p.9 küsimusele, et kuhu need summad sellistest laenudest kadunud on, kus näitab laenujääki, inimene pole kogu põhiosa tagasi maksnud, aga laenu peale klikkides näitab, nagu kõik oleks korras ja värv on ka roheline.

Minul näiteks ka paar sellist laenu lisaks ülalmainitutele:
S12048652
S12049045

Saan aru, et omaraha poolt on küsimust nähtud, aga veel ei ole osatud/vaevutud vastama. Loodetavasti lähiajal see vastus siiski tuleb…ja siis võiks ka mu ülejäänud küsimustele vastata, et mis teema nendega täpsemalt on ja kas/millal need korda võiks saada.
RahaFoorum
RahaFoorum
…Kõige naljakam on asja juures aga see, et tegemist on sama inimesega, kuid teise kasutajanimega.St, kasutajanimi on: aberez.1. Küsimus siinkohal omaraha meeskonnale: kas ja miks saavad samad isikud teha mitu kontot?Sedasi annab ju süsteem minu käest automaatselt samale isikule mitu laenu (erinevate kasutajanimede alt) ja suurendab investori soovitud riski omajagu…

M.O.T.T. ehk kasutajanimest üksi siiski ei piisanud :)))
p.9
p.9
Vahepeal on väga palju aega mööda läinud, aga asi on veel segasem. Toon näitena sama investeeringu, millest minu eelmises postituses oli juttu:Investeering S11007887, laenaja (kasutajanimi berezhon).Tabel (konto -> Investeeringud) näitab, et olek on roheline, seega justkui kõik peaks olema OK. Samal ajal on laenu jäägiks märgitud 7,33€. Kui nüüd vajutada see investeering lahti, siis laekumiste info all kuvatakse makstud põhiosaks 2,67€, aga maksmata põhiosaks 0€!Ehk siis minu küsimus on, et kas mul on veel midagi temalt oodata või olen ma kõik kätte saanud? Tegelikult laenasin ma talle 10€ ja minu arvates peaks ta olema endiselt võlglane.Ütlesite eelmisel korral seda juhtumit kommenteerides, et ma ei ole konto väljavõttest kõiki laekumisi üles leidnud. Minu küsimus on, et kas see maksegraafik, mida investeeringu juures kuvatakse, ei peagi siis seda 7,33 euro laekumist kajastama?

Vabandame, tegemist on meie poolse veaga, investeeringute all kuvatakse laenujääki valesti. Viga tuleneb sellest, et kohtuotsusega on maksegraafik muutunud ja süsteem kuvab seda valesti. Reaalselt olete kogu raha tagasi saanud ja leping on lõppenud. Avage maksegraafikus read ( Üle kirjutatud 04.05.2012 ) ja näete, et Teile on laekunud lisaks eelnevale veel 8.7 eurot. Parandame vea lähiajal versioonivahetusega.
vlk494
RahaFoorum
Huvitav on nende linkide puhul, et seal graafikus on summad üle kirjutatud.Veelgi huvitavam on see, et ma leidsin samasuguse laenu. Minul on muidugi seal summaks kõigest €0.02, mis sedasi õhku kuskile on jäänud.Samas võib see olla ka ümardamisviga arvutustes, sest kui põhiosamaksed käsitsi kokku arvutada, siis tuleb hoopis puudu €0.01. (ja ka sellisel juhul oleks tegu lubamatu hooletusega arvutusvalemite koostamisel…)Kuigi vaevalt €7 arvutusvigade alla kirjutada saaks :DKõige naljakam on asja juures aga see, et tegemist on sama inimesega, kuid teise kasutajanimega.St, kasutajanimi on: aberez.1. Küsimus siinkohal omaraha meeskonnale: kas ja miks saavad samad isikud teha mitu kontot?Sedasi annab ju süsteem minu käest automaatselt samale isikule mitu laenu (erinevate kasutajanimede alt) ja suurendab investori soovitud riski omajagu…2. Miks kasutatakse erinevates kohtades erinevaid valemeid ümardamiseks? See ei ole normaalne, et sellisel finantsidega lehel on ühes kohas üks number ja teises kohas teine, sest ümardatakse erinevalt…Eriti naeruväärne on olukord siis, kui mul näitab laenujäägiks: -0,01 €3. Mida võlgnikega tehakse? Avastasin näiteks praegu ka võlglase, kus viimane tegevus oli 06.07.2012. avalduse esitamine kohtutäiturile. Sellest ajast saati mitte ühtegi uuendust pole ja mitte sentigi pole laekunud ka.Inimene on ära unustatud ja laenud korstnasse kirjutatud või lihtsalt pole tegevust uuendatud?4. Samuti avastasin näiteks laenu, kus on inimesel viivisvõlg, aga maksehäire lõpetati ära ja laen on roheline. Kas see tähendab, et viiviste osa võlaks ei peeta või kuidas selline asi üldse juhtus?5. Ootan ka vastust p.9 küsimusele, et kuhu need summad sellistest laenudest kadunud on, kus näitab laenujääki, inimene pole kogu põhiosa tagasi maksnud, aga laenu peale klikkides näitab, nagu kõik oleks korras ja värv on ka roheline.Minul näiteks ka paar sellist laenu lisaks ülalmainitutele:S12048652S12049045Saan aru, et omaraha poolt on küsimust nähtud, aga veel ei ole osatud/vaevutud vastama. Loodetavasti lähiajal see vastus siiski tuleb…ja siis võiks ka mu ülejäänud küsimustele vastata, et mis teema nendega täpsemalt on ja kas/millal need korda võiks saada.

1. Sama iski ei saa kindlasti teha mitut kontot. Kui isikukood on juba Omaraha süsteemis, siis pole võimalik selle koodiga uut kontot avada. Kasutajad aberez ja berezhon on erinevad isikud.

2. Vabandame, aeg-ajalt esineb tõesti väikseid ümardamise vigu, tegemist on siiski väga väikeste summadega. Tegeleme pidevalt vigade prandamise ja süsteemi täiustamisega.

3. Pärast kohtuotsust tegeleb võlglastega kohtutäitur. Omaraha lisab kindlasti kohtutäiturilt tuleva info koheselt laenulepingusse. Kahjuks tundub, et kohtutäitur pole veel saanud võlgnikult raha kätte.

4. Viivist peame võlaks. Võimalik, et tegemist on lepingu värvi kuvamis veaga või pole võlg piisavalt kaua üleval olnud. Palun öelge lepingu number, siis saame täpsemalt kontrollida.

Lepinguga S12048652 on sama teema mis p.9 lepinguga, süsteem kuvab laenujääki, aga leping on tegelikult lõppenud.
Lepinguga S12049045 on kõik korras, laenajal on olnud mõned makse hilinemised, aga võlga pole.

Täpsemad küsimused lepingute kohta saatke postkasti.
vlk494
Viivisega laen on näiteks see: S11029801

Kommentaarides on, et maksehäire lõpetatud ja peale seda on helistatud ja ei vasta.
Samas laen on roheline, viimane makse laekus 11.03. ja maksehäire lõpetati 08.05., kuigi viivis on endiselt osaliselt tasumata.
RahaFoorum
Pean vajalikuks täpsustada mõnd ümardamisega seotud nüanssi.
Et osasummad on kohati väga väikesed, siis teeme arvutusi ja veame kaasas viit kohta peale koma euro suhtes ehk täpsusega 1/1000 euro senti.
Toon paar lihtsat näidet, miks on erinevates kohtades kasutatud erinevaid ümardamismeetodeid. 1) Oletame, et Teie kontol on 9,99999 €. Mõistlik oleks see ümardada ülespoole aga kui soovite 10€ välja kanda, siis paraku Te seda teha ei saa. Seepärast ümardame selles kohas allapoole - 9,99 €. 2) Kui inimene soovib lepingut lõpetada ja summaks kujuneb 10,00001 €, siis näitame talle summat 10,01. Vastasel juhul kannab ta kontole 10€ ja masin ei lõpeta lepingut.
Sellised puhtpraktilisi ümardamie kohti on teisigi.
Omaraha.ee
arne
Huvitav, kas tegu veaga või ongi olukord nõnda hull. Täna graafikujärgselt laekuma pidanud 23-st maksest ei ole laekunud mitte ühtegi. Tõsi, laekus üks mittegraafikujärgne makse, kuid ikkagi tundub olukord kuidagi kahtlane. Kuidas teistel?
maus
maus
Huvitav, kas tegu veaga või ongi olukord nõnda hull. Täna graafikujärgselt laekuma pidanud 23-st maksest ei ole laekunud mitte ühtegi. Tõsi, laekus üks mittegraafikujärgne makse, kuid ikkagi tundub olukord kuidagi kahtlane. Kuidas teistel?

Tänase kohta vara midagi öelda. Oota õhtuni.

Kuigi eile oli ka suht kesine see laekumine mul vähemalt.
Samas nii vähese info ja aja kohta küll mingeid järeldusi pole mõtet teha.
RahaFoorum
Mingi viga paistab süsteemis olevat. Ka minul oli pealelõunani kuueteistkümnest laekumisest vaid kaks. Nüüd äkki tulid laekumised, kuid nad ei läinud mitte virtuaalkontole nagu peaks vaid jagunesid kolme investeerimiskonto vahel. Loodetavasti saab asi kiirelt korda.
Raika
Raika
Mingi viga paistab süsteemis olevat. Ka minul oli pealelõunani kuueteistkümnest laekumisest vaid kaks. Nüüd äkki tulid laekumised, kuid nad ei läinud mitte virtuaalkontole nagu peaks vaid jagunesid kolme investeerimiskonto vahel. Loodetavasti saab asi kiirelt korda.

Kuidas ta siis kohe viga on? Ma pakun, et süsteem teebki neid makseid teatud ajavahemike järelt, mitte ei jooksuta seda scripti 24/7 iga sekundi järel.

Nende laekumiste kohapealt oled kindel, et sa investeerimistingimuste alt ei ole linnukest pannud, et raha automaatselt investeerimiskontole laekuks?
RahaFoorum
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse