• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Toto je druhy krat co som si brala odtialto pozicku a uz nikdy viac. Ich chovanie bolo nehorazne, uplne od veci,chcu len peniaze od vas vymanit. Cely ich tento system je neprehladny. Chcela som si splatit celu pozicku a aj som ju splatila a zrazu si ponachadzali este nejake priplatky. Takto presne som si skor splatila aj prvy krat pozicku a nemusela som za skore splatenie nic doplacat. Ludia, neverte im. Su to len darmozraci! Aj ta ich mailova komunikacia je na velmi slabej urovni. Nemaju ziadny telefonicky kontakt,aspon ziadny som nenasla!
mushu78
Ja tiež chcem dát na vedomie že ak si budujute score tak to robíte zbytočne mal som už 3 pôžičky od nich všetko bolo poriadku ale ak Vám nápisu že Vám bol zvýšený limit a napokon poroku máte záujem si požičať Vám požadovanú súmu nedajú ….takže žiadne pôriadne splácanie Vám nezaručuje večšiu pôžičku ….to score je podvod ……
Sefko
Sefko
Ja tiež chcem dát na vedomie že ak si budujute score tak to robíte zbytočne mal som už 3 pôžičky od nich všetko bolo poriadku ale ak Vám nápisu že Vám bol zvýšený limit a napokon poroku máte záujem si požičať Vám požadovanú súmu nedajú ….takže žiadne pôriadne splácanie Vám nezaručuje večšiu pôžičku ….to score je podvod ……

Dobrý deň,

investori sú teraz, vzhľadom na situáciu vo svete, opatrnejší. Odporúčame požiadať o menšiu sumu opakovane.

Finzo.sk
PatrikK

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse