• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Investorite vaba raha hulk väheneb suure hooga. Kui ootel laenutaotlusi vaadata on see intressid üles löönud. Kas portaal on meedias reklaami teinud?
drunkenstein
Reklaamime end pidevalt, ka järgnevatel nädalatel. Laenuraha oleks teretulnud.
Omaraha.ee
arne
Minu kogemus on otse vastupidine, raha seisab kontol ning vahel ei toimu mingit liikumist 4-5 päeva järjest. Samas protsenti allapoole lasta pole mõtet sest teisi madalamaid pakkumisi praktiliselt pole.
rakulka
Mina olen rahul. Eelmise kuu tootlus on 30% mis minu jaoks on ok ja märtsis tegin 130 investeeringut millest 85% tuli automaadist. Ei oska kurta.
Raika
Mulle tundub, et raha pakkumine ei ole piisav. Sestap on palju taotlusi jäänud rahuldamata ja need jäävad ootele. Kui vaba raha oli 60k€, tuli päevas avalikesse laenutaotlustesse 0-2 taotlust päevas. Nüüd kui raha on 40 k€ on neid taotlusi päevas 2-3 korda rohkem. Eriti suur rahapuudus on 2-3 aastastes laenudes, mis on ajanud paradoksaalselt pikemad laenud lühikestest oluliselt kallimaks.

Võibolla on see ajastu näitaja. Alles see oli kui Suur ja Kõiketeadev Euroopa Liit otsustas Küprose "investorite" raha konfiskeerida. Sellises keskkonnas ei saa kellelegi pahaks panna pikkade positsioonide vältimist.
drunkenstein
See mis Küprosel toimus oli ikka sealsete kommunistidest-populistidest valitsejate poolt teostatud pikaajalise rahapesupoliitika soosimise tulemus. Teine võimalus oli mitte midagi teha riik lihtsalt pankroti lasta ning seeläbi kogu raha korstnasse kirjutada. Aga investeerimine ongi risk ning investeerimine Küprosel pikaajaliselt väga suur risk.
See esialgne otsus, et alla 100 000 eurosed hoiused maksu alla läheksid oli Küprose enda otsus mitte ELi poolt ette kirjutatud. Ning minul kui maksumaksjal pole midagi selle vastu, et siestade eest esitatakse arve nende siestade pidajatele mitte meile.

Siin teenimiseks on pikaajalised investeeringud ainus mõistlik valik sest protsendid on head ning riskid mitte oluliselt suuremad. Ise eelistan eelkõige kolmeaastaseid ning alla aastaste poole ei vaatagi.
Raika
 
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse