• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Tere. Kui investeerimistingimustes on intressiks x-% kas siis kõrgema intressiga laenu automaatselt ei lähe.
Kas süsteem otsib täpselt sama intressiga laenusoovi mis investeerimistingimustes pandud.

guus
Ei! Ikka alustatakse laenuvõtja jaoks soodsaimast pakkumisest. Teie raha võis laenust välja jääda, kuna vajalik summa saadi täis madalama intressiga pakkumustest.
Ago Lumeste
Tänan. Vaatasin, et millegipärast investeeri/laenutaotlused on kõrgema intressiga laenutaotlused. Kui sinna otse raha suunata siis tähendab, et peab kogu aeg hakkama sinna ise suunama. Või kui kauaks süsteem peatab investeerimiskontodelt sobivate pakkumiste otsimise.
guus
Ootel olevasse laenutaotlusse otsib süsteem samuti laenaja jaoks soodsaima intressiga pakkumisi. Kui Teil on investeerimiskonto seadistatud madalama protsendiga, siis selle protsendiga ka võetakse. Kui tahate, et läheks taotluses oleva protsendiga, tuleb otse konkreetsesse taotlusse investeerida.,
Ago Lumeste
Kui mulle peaks intressi laekuma 0,02 eurot ja portaali vahendustasu on 20%, siis kelle kasuks/kahjuks ümardamised toimuvad või kasutatakse arvutustes rohkem kui kahte kohta peale koma?
Pankur
Pankuril on hea küsimus, see kattub mingis minu foorumipostituses tõstatatud küsimusega, et sooviks investeerimisprofiili lisada ka minimaalse laenusumma, 10€ 36-ks kuuks laenu anda on täiesti nonsenss minu arvates.
profit
Tundub, et ümardamised toimuvad omaraha kasuks ehk ülespoole juhul, kui summa on 0,005 või suurem ja investori kasuks kui summa on 0,004 või väiksem.
RahaFoorum
Ümardamised ei toimu kellegi, kõige vähem omaraha.ee kasuks. Ümardame reeglite kohaselt, 1-4 alla, 5-9 üles. Üks asi on ümardamine, teine asi kuvamine. Kõikvõimalikud jäägid, intressid, vahendustasu jm arvutatakse täpsusega 5 kohta peale koma € suhtes. Kuvamine toimub täissentides. Kui Teil on näiteks 0,856 senti, siis näidatakse 1 sent, aga seda Te kasutada ei saa. Tundub, et sellisel juhul oleks targem kuvada 0, ehk siis isegi kui Teie kontol on 0,999 senti, näidata 0. Laenaja vaates kuvame alati ülespoole, et ei jäädaks poolt senti võlgu ega satutaks võlglaste nimekirja. Paar sellist juhust hiljuti oli. Olge mureta, ükski Teie tuhandik sent ei lähe kaduma. Omaraha.ee
arne
Miinimumsumma lisamine muudaks profiili seadistamise veelgi keerukamaks - niigi on keeruline. Kui olete otsustanud 36 kuuks välja anda 1'000 €, siis seda ongi ju parem teha pisemate osadena. Meile endile tundub, et ära võiks kaotada max osaluse protsendi ja kasutada vaid max summat. Omaraha.ee

profit
Pankuril on hea küsimus, see kattub mingis minu foorumipostituses tõstatatud küsimusega, et sooviks investeerimisprofiili lisada ka minimaalse laenusumma, 10€ 36-ks kuuks laenu anda on täiesti nonsenss minu arvates.
Ago Lumeste
Osaluse protsendi mõttele ei ole tõesti pihta saanud, kui juba summa nii või naa paigas on.
RahaFoorum
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse