• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Mida viitab laenutaotluste tabelis taotleja laenujääk? Kas see viitab Omaraha portaali kaudu võetud laenude jäägile või see hõlmab isiku kõigi laenude jääke (nt. kodulaen, autoliising, mujalt võetud kiirlaenud, jne)?
Pankur
See viitab Omaraha portaali kaudu võetud laenude maksmata põhiosa jääki.
Ago Lumeste
Üks väike asi, mille põhjustest ning tagamaadest ma veel täpselt aru ei saa. Üks inimene taotles 810 eurot laenu 28%-ga ja tema taotlus läks koheselt töösse (ilma, et see oleks laenutaotluste nimekirja jõudnudki), samas teine sarnase skooriga taotleja soovib samaaegselt laenata 750 eurot 50%-ga ja see taotlus ripub juba ligi nädala laenutaotluste all ja ta ei saa ikka vajalikku summat täis.

Kuna viimase taotleja laenude jääk on 0, ei saa põhjuseks olla ka see, et tal oleks portaali ees laenuvõlgnevusi või on kõik investorid talle juba laenu andnud ja samadelt investoritelt talle süsteem samaaegselt teist laenu ei paku.

Pankur
Lähiminevikust ei leia sellist laenu. 22.08 läks tõesti välja 810€, kuid selle kestvus oli 6 kuud ja intress 49%. Skoorid olid tõesti sarnased. Kuueks kuuks pakutakse tunduvalt rohkem raha. Omaraha.ee
arne
See selgitab. Üks laenutaotlus on tõesti 6 kuuks ja teine 12 kuuks. 49% oli see intress, millega ta laenu tahtis ja 28% oli see, millega ta minult sai :-)

arne
Lähiminevikust ei leia sellist laenu. 22.08 läks tõesti välja 810€, kuid selle kestvus oli 6 kuud ja intress 49%. Skoorid olid tõesti sarnased. Kuueks kuuks pakutakse tunduvalt rohkem raha. Omaraha.ee
Pankur
Päris nii see ei olnud. Taotleja küsis 1200€, kuid süsteemis leidus 810€ keskmise intressiga 49%. Taotleja oli sellega nõus, taotlus ei läinudki ootele. Omaraha.ee
arne
Tunnen huvi, miks automaat täidab laenutaotluse 400 EUR intressiga 30% 12 kuud, taotleja skoor 850 ja jätab täitmata taotluse 1900 EUR, 66%, 12 kuud, skoor 860?
Oosmo
Kui peate silmas hetkel ootel olevat taotlust summale 1900 € intressiga 66%, siis sellel taotlejal on juba mitu aktiivset laenu. Seda näitab ka tema laenujääk. Kõik praeguse hetke aktiivsed investorid on talle juba laenanud, mistõttu automaat jätab nad vahele. Investor on oma seadistustes määranud maksimaalse summa ühele taotlejale, korduvaid taotlusi tehes ei õnnestu taotlejal automaati üle kavaldada. Omaraha.ee
arne
Kas on õiguspärane, et portaalis võlgu olev kasutaja saab enne võlgnevuse likvideerimist esitada uue laenutaotluse?
Käesoleval juhul tegemist kasutajaga Andu37, kes on jätnud tasumata eelnevalt võetud laenu osamakse tähtajaga 13.11.2011, kuid on esitanud juba uue taotluse, mis osaliselt ka investorite pakkumistega kaetud.
maus
Andu37 pani taotluse ootele siis, kui ta veel võlas ei olnud. Seoses versiooni uunedamisega olime sunnitud selle eemaldama. Andsime talle erandkorras võimaluse taotlus uuesti üles panna. Kohe kui ta laenu saab, võlad kustuvad. Limiiti selle laenu võtmiseks on tal piisavalt.
arne
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse