• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Midagi juhtus minu jaoks 20 veebruari kandis. Pärast seda on uusi investeeringuid minu kontolt avatud vaid kolmel korral. Vabaraha investeerimiskontol kasvab mühinal. Kas laenajad kadusid või mul ainukesena ei õnnestu löögile saada uutesse laenudesse?
skuusk
Sama siin, aga investeerin ka ainult 800 ja 900 gruppidesse. Märtsis on läinud välja 2 laenu. Vaba raha hulk, nagu info alt näha, on suurenenud portaalis tubli kolmandiku.
Barclay
Barclay
Sama siin, aga investeerin ka ainult 800 ja 900 gruppidesse. Märtsis on läinud välja 2 laenu. Vaba raha hulk, nagu info alt näha, on suurenenud portaalis tubli kolmandiku.

Olen kahh juba hulk aega samm-sammult intressi alandanud ja nüüd hakkavad mõned laenud ka välja minema. St probleem on raga töölesaamisega. Ilmselt on jahh probleem väheses laenajate hulgas. Mis on ka mõistetav, kuna pühad on möödas, mitmed teised portaalid võitlevad laenajate eest ja Bondorast voolab raha välja mujalt lanajaid otsima. Samas tõuseb palgatase ennektempos ja suur rahatrükk on algamas. See ehk toob ka laenuturule leevendust.
Samas on hirm, et intress saab liiga madal ja ei suuda katta võlgnevusi (ega kompensatsioonist ülejääavat kahjumit).
Oosmo
Sama siin, raha seisab! Samas intresse ka väga allapoole ei tahaks tuua, muidu ei kaalu tulu enam kahjumit ja maksukulu piisavalt üle. Ehk oskab portaal tekkinud olukorda omaltpoolt kommenteerida, on ju neil kõige parem ülevaade?
Marmes
Olen ise % allapoole lasknud aga raha ikka seisab…
Jummybear
Mul sama jama,kui nii asi jätkub siis pole mõtet laenamisega enam küll tegeleda.
Roll
Kuu aja jooksul välja läinud 2 laenu kuigi sai intresse tiba alla toodud. Ülejäänud raha seisab.
karl
Just vaatasin, minul vähemalt suur jagu intresse soovitusliku piiril või soovituslikust madalamad!
Marmes
Mis numbritest jutt käib?
Mul 30+ intressiga liigub küll.
Sull_S
Oosmo



Aga miks Bondorast raha välja voolab? Mul on konto küll juba ammu seal, aga kuna Omaraha süsteem tundus lihtsam, olen seni investeerinud siin, nüüd kus tahaks juurde investeerida, aga siin asjad millegipärast ei liigu soovitud suunas, olen kaalunud edasisi investeeringuid vähemalt esialgu Bondorasse suunata. Kas seal on midagi lahti ja seda peaks siiski vältima?
Marmes
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse