• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
je to super ferova spolocnost,telefony zdvihaju hned a peniaze na ucte su do 24 hodin
zlatusik
nepoziciavajte si aj tak vam to neschvalia
ludom na mobil posielaju aj udaje o uctoch hoci komu…………
robertocomor
mam skore 900. pozicku mam vo vyske necelych 900eura. chcela som si ju navysit o nejake tie 100eura ale stale my ukazuje ze sa nenasla ziadna vhodna ponuka ked chcem ze si ju mam dat pozdrzat. aj ked zadam to pozdrzanie tak ziadaju odomna vypisy z uctu ako keby neviem kolko tisicove navysenie som ziadala a pritom uz splatky ktore mam uhradit za mesiac september maju uz davno uhradene. neviem naco robia potom reklamu ze si clovek moze pozicat az do vysky 1500eura.
Monika33
mam skore 900. pozicku mam vo vyske necelych 900eura. chcela som si ju navysit o nejake tie 100eura ale stale my ukazuje ze sa nenasla ziadna vhodna ponuka ked chcem ze si ju mam dat pozdrzat. aj ked zadam to pozdrzanie tak ziadaju odomna vypisy z uctu ako keby neviem kolko tisicove navysenie som ziadala a pritom uz splatky ktore mam uhradit za mesiac september maju uz davno uhradene. neviem naco robia potom reklamu ze si clovek moze pozicat az do vysky 1500eura.
Dobrý deň,

pri Vašom skóre 900 máte v súčasnosti schválených 1000€ na 2roky, 800€ na 1 rok atď. 860€ ste si už vzali.
V prípade, že si chcete vziať zvyšných 140€ na 2 roky, stačí najprv kliknúť na 2roky a peniaze budú v okamihu poslané na Váš účet.
V prípade, že si chcete vziať úver na kratšiu dobu, pri súčasnom skóre to nie je možné. Aby ste navýšili skóre, požadujeme výpisy z bankového účtu.

Finzo.sk
st.anci
moja pozicka je vo vyske 860eura. limit mam na 1000eura ako ste my pisali. chcem si zobrat k tomu ten zbytok,t.j.140 eura,lenze stale my vyhadzuje ze mam poslat vypisy z uctu ked si chcem zvysit limit. zatial limit nepotrebujem zvysit len by som potrebovala este tie 140eura
Monika33
moja pozicka je vo vyske 860eura. limit mam na 1000eura ako ste my pisali. chcem si zobrat k tomu ten zbytok,t.j.140 eura,lenze stale my vyhadzuje ze mam poslat vypisy z uctu ked si chcem zvysit limit. zatial limit nepotrebujem zvysit len by som potrebovala este tie 140eura
Dobrý deň Monika33,

ako sme spomínali, túto možnosť máte a podľa uvedeného postupu by to malo byť možné.
Naše zákaznícke centrum sa Vás snažilo kontaktovať, žiaľ neúspešne.
Kľudne nás kontaktujte od pondelka do piatku v čase 9.00-17.00 aj telefonicky.

Finzo.sk
st.anci
Ja mam ziadost a stale nic.
slimka
slimka
Ja som sa nejako preklikala na odoslanie ziadosti…ako dlho musim cakat na odpoved,na posudenie??dakujem
Tivetka
Dobrý deň,

Vaša žiadosť nie je úplne dokončená. Chýba nám scan občianskeho preukazu a 6mesačný výpis od Vás.

Finzo.sk
st.anci
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse