• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
CHcem sa podelit s dobrou skusenostou na druhy den po schvaleni pozicky som mala peniaze na ucte
Olga55
Olga55
CHcem sa podelit s dobrou skusenostou na druhy den po schvaleni pozicky som mala peniaze na ucte
Dobrý deň,

ďakujeme za reakciu. Sme radi, že postupné napredovanie spoločnosti Finzo ma pozitívny ohlas.

Finzo.sk
st.anci
Chcela by som podakovat za promptny pristup a vybavenie pozicky.Spolocnost Finzo si zasluzi podakovanie.
sabinakubisova
Aj ja by som sa rada poďakovala, ale doposiaľ nemám žiadnu odpoveď, aj keď som už doložila a odoslala potrebné dokumenty k mojej žiadosti.
ajkasmejko1
ajkasmejko1
Aj ja by som sa rada poďakovala, ale doposiaľ nemám žiadnu odpoveď, aj keď som už doložila a odoslala potrebné dokumenty k mojej žiadosti.
Dobrý deň,

akonáhle dokončíte registráciu, zákaznícke centrum Finzo sa bude Vašej žiadosti hneď venovať. Prejdite na https://finzo.sk/sk/ucty/kontakty/ a vyplňte svoje osobné údaje.

Finzo.sk
st.anci
Dobrý deň,
ďakujem za Vašu informáciu, registráciu som chcela dokončiť , ale keď som zadala rodné číslo ukázalo mi po odoslaní, že číslo už bolo použité, tak neviem či prešlo overenie správne a doručila som Vám údaje potrebné k ďalšiemu postupu? Ďakujem .
ajkasmejko1
ajkasmejko1
Dobrý deň, ďakujem za Vašu informáciu, registráciu som chcela dokončiť , ale keď som zadala rodné číslo ukázalo mi po odoslaní, že číslo už bolo použité, tak neviem či prešlo overenie správne a doručila som Vám údaje potrebné k ďalšiemu postupu? Ďakujem .
Dobrý deň,

sme radi, že sme Vás telefonicky zastihli a podarilo sa nám vyriešiť situáciu. Keďže ste sa už v minulosti registrovali pod svojím rodným číslom, druhykrát Vás to systém nepustil. V takom prípade prosím používajte svoje predošlé prihlasovacie údaje a nový účet bude vymazaný.

Finzo.sk
st.anci
dobry den ake doklady budem potrebovat na schvalenie uveru.dakujem
jarmila30
jarmila30
jarmila30
Dobrý deň,

pre minimálne čiastky stačí scan občianskeho preukazu.
Pokiaľ však chcete vyššiu pôžičku, pošlite nám aj 6 mesačný výpis z účtu.

S pozdravom,
Finzo.sk
st.anci
dobrý den tak ako stou požickou
Andrej0987654321
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse