• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Zdravím, prišla mi ponuka s predschvaleným úverom 400€ ale nevidím ho nikde. Ako ho získam?
Ivana1971
Ivana1971
Zdravím, prišla mi ponuka s predschvaleným úverom 400€ ale nevidím ho nikde. Ako ho získam?

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/pozicky/ziskatuver/

Finzo.sk
PatrikK
Vaše skóre musí byť aspoň 600, aby ste mohli získať pôžičku.
Môžete poslať výpis zo svojho bankového účtu, aby ste zvýšili svoj limit výšky pôžičky

toto mi píše, zažiadal som pred tým o 400€ nič sa neudialo
Ivana1971
Ivana1971
Vaše skóre musí byť aspoň 600, aby ste mohli získať pôžičku.Môžete poslať výpis zo svojho bankového účtu, aby ste zvýšili svoj limit výšky pôžičkytoto mi píše, zažiadal som pred tým o 400€ nič sa neudialo

Dobrý deň,

nanešťastie Vám momentálne nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Takže tú SMS-ku s predschváleným úverom vo výške 400€ mi poslsla nejaká vaša nacvičená opica len tak?
Ivana1971
NO VRAJ ONLAIN POZICKA VKUSE PYTAJU KOPIE OPCIANSKEHO ,VOBEC IM NEVERTE A VYKASLITE SA OD FINZO ZIADAT POZICKU JE TO PODVOD A NIC INE ZBYTOCNY CAS
Erika20
Erika20
NO VRAJ ONLAIN POZICKA VKUSE PYTAJU KOPIE OPCIANSKEHO ,VOBEC IM NEVERTE A VYKASLITE SA OD FINZO ZIADAT POZICKU JE TO PODVOD A NIC INE ZBYTOCNY CAS

Dobrý deň,

žiaľ poslali ste nám kópiu občianskeho preukazu v nečitateľnej kvalite.
Pošlite nám dokumenty vo vyššej, čitateľnej kvalite. Následne sa budeme Vašej žiadosti venovať.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň. Mal som predschvalenu pôžičku na 400 eur. Pri zadavani žiadosti mi to prehodilo na 210. Nahodou som to odklikok. Viem poziadat este o zvyšných 190 ?
Imi444
dobry den poslal som ob a nic sa nedeje.
Zarqo
DOBRY DEN PRAJEM ,DAKUJEM SPOLOCNOSTI FINZO POZICKA DOSLA A ODPORUCAM NAPRIEK NIEKTORYM TAZKOSTIAM ALE SOM RADA ESTE RAZ DAKUJEM S POZDRAVOM ERIKA
Erika20
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse