• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
Dobry den…chcel by som sa spytat, ze podla coho zalezi vyska skore, pretoze dosiahnut skore bude v mojom pripade asi nemozne a to ani neviem, ze z akeho dovodu mi bola zamietnuta pozicka.
Funy
Funy
Dobry den…chcel by som sa spytat, ze podla coho zalezi vyska skore, pretoze dosiahnut skore bude v mojom pripade asi nemozne a to ani neviem, ze z akeho dovodu mi bola zamietnuta pozicka.

Dobrý deň,

úverové hodnotenie (skóre) je číselná hodnota, ktorá ukazuje pravdepodobnosť splatenia úveru. Úverové hodnotenie sa počíta na základe údajov z úverového registra EOS KSI a CreditCheck, ako aj na základe dlžníkovho zamestnania, platu, rodinného stavu, nehnuteľnosti a ďalších podobných údajov.
Vo Vašom prípade je, žiaľ, skóre nedostatočné pre získanie pôžičky.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý den zaslala som vypisy z banky ešte včera opätovne zasielam
Alzbeta37
Alzbeta37
Dobrý den zaslala som vypisy z banky ešte včera opätovne zasielam

Dobrý deň,

nanešťastie na základe dokumentov, ktoré ste nám zaslali a preverenia si databáz Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
dobry den uz od maja ziadam o pozicku stale musim zvysovat skore nerozumiem chcete ludom pomoct ci len ich namotavat ludia si poziciavaju preto ze peniaze surne potrebuju nie preto aby stale nieco zasielal a vzdy ziadost zamietnete cele toto je klamstvo
Slnecnica121
Slnecnica121
dobry den uz od maja ziadam o pozicku stale musim zvysovat skore nerozumiem chcete ludom pomoct ci len ich namotavat ludia si poziciavaju preto ze peniaze surne potrebuju nie preto aby stale nieco zasielal a vzdy ziadost zamietnete cele toto je klamstvo

Dobrý deň,

nanešťastie na základe preverenia si databáz Vám nedokážeme poskytnúť pôžičku.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň ako Vám môžem poslať výpis z účtu?
Renata32
Renata32
Dobrý deň ako Vám môžem poslať výpis z účtu?

Dobrý deň,

prihláste sa na finzo.sk pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/

Finzo.sk
PatrikK

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse