PatrikKTo sa ma teda nepotesili,ako stale klienta,neviem dovod..
ivakro
Dobrý deň,
je potrebné uhradiť min. 1 splátku aktuálnej pôžičky.
Finzo.sk
PatrikK
PatrikKMyslel som,ze ako stalemu klientovi,ktory splaca a vyplaca uvery mi danu sumu poskytnete..,momentalne tych 330 eur potrebujem a minuly tyzden som jeden uver vyplatil,tak neviem preco sa neda dpo tej vysky poskytnut dalsi..dakuejm
PatrikKja som minuly tyzden jeden uver vyplatil,chcem len rovnaku sumu,uhradil som to omylom,vyklilkol som to,lebo uver splatnsoti bol predlzeny
ivakro
Dobrý deň,
uhraďte min. 1 splátku aktuálnej pôžičky, následne môžete požiadať o novú pôžičku.
Finzo.sk
PatrikKak mam uhradir aspon jednu splatku,ale termin mam za 14.1..da sa skor? ak chcem novu pozicku
ivakro
Dobrý deň,
termín splátky nie je možné zmeniť, je možné predčasne vyplatiť pôžičku.
Finzo.sk
Dobry den, chcem sa informovat, preco mi portal neponukanu ziadnu pozicku,ak mam k 15 temu riadne splatene.Vcera mi ponukal sumu 350 eur, dnes ziadnu.Dakujem
ivakro
ivakro
Dobry den, chcem sa informovat, preco mi portal neponukanu ziadnu pozicku,ak mam k 15 temu riadne splatene.Vcera mi ponukal sumu 350 eur, dnes ziadnu.Dakujem
Dobrý deň,
aby sme Vaše žiadosti vybavili rýchlejšie, odporúčame Vám posielať otázky cez portál. Vo veľmi krátkom čase Vašu žiadosť spracujeme.
Prihláste sa pod svojím užívateľským menom a prejdite tu https://finzo.sk/sk/ucty/schranka/
Finzo.sk
mal som skore 700 chcel som uver 300 l zadal som nove c. Kam mi mali poslat pin portalu. Kym mi ho poslali preslo 20min. Nakoniec som ho zadaval aspon 50krat. Ajtak ho neprijali, ale poslali mi milu spravu, ze CASOVY LIMIT mi vyprsal… A skore som mal zrazu 550. Ten pin stale neprijma… Smiesne
Ladislav201511