• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
 4 sammu Omarahast laenamisel
06.03.2018

4 sammu Omarahast laenamisel

4 sammu Omarahast laenamisel

 

Paljudel tundub olevat arusaam, et laenu võtmine on raske ja ajakulukas protsess. Tegelikkuses pole Omarahast laenamine aga sugugi keeruline, mistõttu panimegi kirja need neli lihtsat sammu, mis vaja laenu saamiseks läbida. Loe lähemalt!

 

   1.   Registreeru kasutajaks

Esimene samm portaali kasutajaks registreerimisel on oma isiku- ja kontaktandmete sisestamine. Kui see on edukalt tehtud, toimub üldtingimuste allkirjastamine.
Seejärel kinnitab portaali kasutajatugi Sinu isikuandmete õigsuse ja, kui vaja, võib küsida Sinult postkasti kaudu ka lisadokumente (nt pangakonto väljavõtet).
Kui eelnev saab kenasti heaks kiidetud, avame Sulle portaalis virtuaalkonto ja saadki laenamisega alustada!

Ei midagi keerulist – registreeruda saad siin.

 

   2.   Küsi pakkumist

Pärast seda, kui oled läbinud registreerumisprotsessi ja kõik vajalikud tingimused täitnud, saad esitada oma laenusoovi – millist summat ja kui pikaks ajaks vajad. Kui otsus langetatud, otsib portaal just Sulle hetkel parima pakkumuse. Selle sobivusel tuleb digiallkirjastada laenuleping, misjärel laenatud summa kantakse Sinu virtuaalkontole.
Kuid juhul kui portaali pakutud intress Sulle ei sobi, võid oma laenusoovi esitada ja pakkumise kohese vastuvõtmise asemel jätta selle ootele kuni nädalaks. Kohe, kui portaali ilmub sobiv pakkumine, sõlmib portaal automaatselt lepingu ja kannab raha Sinu virtuaalkontole.
Kui nädala jooksul sobilikku pakkumist aga ei ilmne, siis laenutaotlus aegub ja protsessi tuleb uuesti alustada.

Laenutaotluse saad esitada lehel võta laenu.

 

   3.   Kanna raha virtuaalkontolt oma pangakontole

Selleks, et saaksid laenatud raha ikka päriselt kasutada, pead selle kandma oma virtuaalkontolt isiklikule, Sinu valitud pangakontole. Sinu turvalisuse nimel saad süsteemist raha välja kanda ainult Sina ja ainult iseenda pangakontole.

Selleks saad anda korralduse ülekannete lehel.

 

   4.   Tegele tagasimaksetega

Portaal teostab tagasimaksed Sinu virtuaalkontolt automaatselt – Sina tee lihtsalt kindlaks, et virtuaalkontol on tagasimaksete tähtpäevadeks õige summa. Seega pea meeles – selleks, et portaal saaks teostada laenu tagasimakseid, pead kandma raha Omaraha OÜ arvelduskontole (EE621010220191541222).

Kindlasti tuleb ülekandele lisada ka viitenumber, mille leiad ülekannete lehelt.

 

Palju edu oma edasistes otsustes!

 

 

 

 

Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse