• info@omaraha.ee
  • |
  • 58 070 613
dobry den mozem sa opytat neviem ako zaziadat o pozicku pretoze som trvalym bydliskom slovenka ale momentalne zijem v holandsku na materskej…tu mam prechodnu adresu a bank.ucet mam holandsky…ak je to mozne viete mi poradit dakujem pekny den
jooseffay
jooseffay
dobry den mozem sa opytat neviem ako zaziadat o pozicku pretoze som trvalym bydliskom slovenka ale momentalne zijem v holandsku na materskej…tu mam prechodnu adresu a bank.ucet mam holandsky…ak je to mozne viete mi poradit dakujem pekny den
Dobrý deň,

žiaľ, v danom prípade Vám poskytnúť pôžičku nevieme.

Finzo.sk
st.anci
Dobry den .ako vam mam poslat 6mesacne vypisy ,ked mi vypisi nechodia?!
Marianna415
Dobry de. Chcem sa opytat . Moje skore nebude nikdy dostacujuce … Pracujem ale v Rakusku a moj prijem je vysoky . Potreboval by som ale pozicku na splatenie malych nebankoviek no pre skore to nieje mozne aj ked nieje problem splacat ? … Nedaju sa na zaklade niecoho robit vynimky ? … Ďakujem
Lukass5890
Marianna415
Dobry den .ako vam mam poslat 6mesacne vypisy ,ked mi vypisi nechodia?!

Dobrý deň,

vo Vašom prípade, žiaľ, momentálne poskytnúť pôžičku nevieme.

Finzo.sk

PatrikK
Lukass5890
Lukass5890

Dobrý deň,

výnimku nie je možné urobiť. Vaše skóre je príliš nízke na poskytnutie pôžičky.

Finzo.sk
PatrikK
Dobrý deň!
Už som si myslela, že mi neposkytnete pôžičku, tak som stornovala zmluvu - už som si myslela, že z toho nič nebude. Vy ste medzitým mi poslali peniaze na môj bankový účet. Teraz neviem, či mám vrátiť alebo splácať pôžičku. Prosím o urgentnú odpoveď. Ďakujem.
Norika61
Dobrý deň prosím vás kde sa vám ukazuje to skóre? Vyplnila som všetko čo som mala aj doklady som poslala a nikde nič nevidím. Ďakujem
Michaela323
Dobrý deň pôžičku som mal schválenú ale.peniaze mi ešte neprišli ako.mám niečo splácať čo vlastné ani.nemám???schválená bola uz v piatok
Adam1989
Aj mi tu niekto odpovie?
Adam1989
Laenusumma:
Laenuperiood:

Tagasimakse:

Intress alates 12% aastas, laenud kuni 5 aastaks.

* Esialgne pakkumus on näitlik.

Logi sisse